sm123

Hvis du er ved at planlægge aktiviteter til ferien, så bør du måske lige tjekke Aalborg Zoo ud og have det med i overvejelserne. Aalborg Zoo har rigtig meget at byde på for både voksne og børn. Her vil du og familien kunne få nogle helt unikke oplevelser ude i den friske luft, under den åbne himmel, og i selskab med en masse spændende og eksotiske dyr. 

Bestil billetter til Aalborg Zoo

Du kan enten betale billetterne ved indgangen til haven, eller du kan vælge at bestille og betale dem online. Ved at ordne billetterne hjemmefra, så slipper du for at stå i kø til at købe billetter, og kan derved hurtigere komme ind i haven. Det er også muligt at købe årskort, så du og familien kan besøge haven så tit i lyster. Her vil i også kunne være med til at sige godmorgen til alle dyrene, når det lige passer ind i jeres skema. 

Er I spændt på de dyr, I skal se, eller vil I gerne følge lidt med fra sidelinjen, så er det rent faktisk muligt at se live optagelser fra flere af indhegningerne døgnet rundt. Det tæller blandt andet isbjørnene, tigerne og løverne. Det er en unik mulighed for at få et indblik i dyrenes hverdag.  

Guidet tur

Vil du gerne gøre turen lidt ekstra lærerig og interessant, så kan du bestille en guidet tur. Her vil I få en masse spændende viden om de mange dyr. En guidet tur kan også bruges til institutioner, skoler eller arbejdspladser.

Kom helt tæt på krybdyrene

Vil I gerne udfordre jer selv, eller elsker i bare krybdyr, så kan i komme helt tæt på dem – og faktisk røre ved flere af dem mens en guide forklarer om dyrene. Her skal man dog være opmærksom på, at det max kan foregå i grupper af 30 personer. Er man en stor forsamling, så skal det dermed deles op i flere grupper. 

Krybdyr

Overnatning i Aalborg Zoo

Dette er et tilbud, der er rettet mod skoleklasser. Her har 3. – 7. klasserne mulighed for at overnatte i haven, lige ved siden af de vilde løver.

Vældig flot dinosaur udstilling

Haven har ud over de mange dyr også en flot repræsenteret udstilling af fortidens dinosaurer i form af kæmpestore figurer, der kan bevæge sig og brøle. Tør du komme helt tæt på? Derudover er der også masser af spændende aktiviteter for børn samt fodringer af dyrene, som man kan overvære. Aalborg Zoo er et fantastisk sted at tage hen i ferien for både store og små.