sm123

Mad og rejse hænger for mange sammen på en positiv måde. Når man rejser, er det som regel for at holde ferie, og her vil man gerne forkæles på alle leder og kanter, hvilket også gælder dine smagsløg. Der er flere fremgangsmåder man kan følge for at opnå den bedste madoplevelse. Dette kan du læse mere om nedenfor.

Find de bedste restauranter

Mange foretrækker at tage ud og spise på restaurant når de rejser. Ofte kan det dog være en jungle at finde ud af hvor man bør gå hen for at finde noget der virkelig er godt. Dog er der en række ting du kan gøre, allerede hjemmefra. Ligesom med så meget andet er internettet vejen frem, når du skal finde de bedste restauranter i en by du ikke tidligere har været i. Du kan bruge sider som fx ”Tripadvisor” til at se hvor de bedste restauranter befinder dig i den by du skal til. Anmeldelserne stammer fra brugerne.

teriyaki

Allerede inden du tager afsted på ferie kan du hermed planlægge hvor du vil prøve at spise og du kan også finde telefonen frem på ferien og søge i forhold til, hvad der ligger i nærheden.

Spørg en lokal

Befinder du dig i en storby på din rejse og vil have en helt særlig og unik spiseoplevelse bør du spørge en lokal til råds. De lokale har et indgående kendskab til byen og vil kunne lede sig mod unikke restauranter med enestående madoplevelser. Dette vil typisk udspringe sig i lidt mindre steder, med ekstra fokus på gode råvarer. Spørg gerne flere forskellige lokale for et nuanceret billede og forskellige forslag.

Prøv dig frem

Det er helt sikkert også en mulighed at finde gode spisesteder ved at prøve dig frem på egen hånd. Gå rundt i byen og drop ind der hvor der ser hyggeligt og godt ud. Læs evt. menukortet på gaden for at få en fornemmelse af den mad der serveres.

laks

Lav din egen mad

Det er ikke kun restauranter der kan give dig en god madoplevelse når du rejser. Du kan også sagtens lave maden selv. Sørg evt. for at bestille et hotelværelse med køkken, så du selv kan kokkerere eller tag fx en grill med på rejsen, således at du kan sidde ude og nyde naturen og maden i samme moment.

Sørg for øget appetit
For den bedste madoplevelse må du sikre dig at din appetit er i top. Maden smager bare bedre når man er sulten.

burger