sm123

Nu nærmer tiden sig heldigvis, hvor vi kan begynde at tænke på, hvor sommerferien skal gå hen den kommende sommer. Det er altid spændende og rart at finde ud af, hvor man skal hen. Så er der ligesom noget, vi kan gå og glæde og til, selv når vinteren er trist, grå og kold.

Det kan dog være en træls proces at finde frem til den perfekte ferier, især hvis du er typen, som ikke gider bruge lang tid på planlægningen. Heldigvis er der ting, du kan gøre, for at få det hele til at køre lidt lettere. 

Flyrejse

Bestem dig, inden du søger

Langt de fleste booking- og flyhjemmesider er noget mere overkommelige at navigere i, hvis du har bestemt på forhånd, hvad du gerne vil. Det vil sige, at det først og fremmest er en god ide at finde ud af, hvilken slags ferie du gerne vil på. Du behøver ikke nødvendigvis at beslutte dig for et specifikt land, men du skal i hvert fald tænke over, hvad der er vigtigt for dig. Er det strand og sol, storslået kultur, rejse med dit skib eller måske fede storbyer? På den måde kan du indsnævre feltet markant, så du ikke behøver at gennemgå alle flybilletter, der findes.

Så kan du også sortere rigtig mange irrelevante hoteller fra ved at specificere dine ønsker. Det lader de fleste bookingportaler dig let gøre, og så er du sikker på, at du ikke behøver at scrolle igennem en lang række forslag, som slet ikke er relevante. Leder du efter et familievenlige eller måske børnefrit hotel? Foretrækker du et værelse eller en hel ferielejlighed? Skal det ligge centralt eller gør det ikke noget, hvis du skal transportere dig et stykke hver dag? Uanset hvad er der mulighed for at tjekke af, og det gør alting noget nemmere. 

Internet

Stabilt internet

Det bliver bare noget federe at søge efter ferier, når internettet virker. Det lyder måske ret åbenlyst, men selv de nemmeste opgaver kan blive super irriterende og tidskrævende, hvis vores internet er dårligt. 

Det er ikke nok, at prisen er lav, for der er også brug for billigt bredbånd som bare virker.

Det bliver noget lettere at få booket i god tid, hvis det ikke er en sur pligt, og hvis hjemmesiderne ikke er ti minutter om at indlæse. Måske har du slet ikke opdaget, hvor dårligt dit internet egentlig er. Så er det en god ide med en hastighedstest. Med det kan du afgøre, om dit internet virker, som det skal. Hvis det ikke er tilfældet, kan du heldigvis sagtens, når at bestille noget nyt, inden ferien skal bookes