sm123

De fleste kender i dag til begrebet og konceptet omkring ”Black Friday” og alle de gode Black Friday tilbud der følger med. Nu er det også blevet muligt at få fingrene i billige rejser på Black Friday, men du skal være hurtig. Hvis du sørger for lidt forarbejde inden dag oprinder, kan der være rigtig mange penge at spare. Læs meget mere om dette nedenfor. 

Kvinde online shopping

Her skal du lede 

Når det gælder rejser og Black Friday tilbud, skal du holde dig orienteret via internettet. Det er her rejserne slås op og du kan få fingrene i dem. Internettet er dog stort og det kan være rart at vide præcis hvor man skal lede, for ikke at misse det helt gode rejsetilbud. Her kan foreslås nogle af de mange dealsider, som fx nice-deal.dk. De fleste udbydere reklamerer for deres tilbud op til Black Friday, hvorved du har mulighed for at forberede dine indkøb, præcis ligesom butikkerne gør det. På denne måde ved man hvad man skal gå efter og stå i kø efter. 

Kom afsted langt billigere end normalt 

På Black Friday er der ikke alene tale om gode tilbud, hvor du sparer nogle få procenter. Der er tale om et lille udbud af rejser fra hver aktør, der går til langt under markedspris. Det betyder at du ar mulighed for at få fingrene i en rejse til pris der er langt billigere end normalt og langt billigere end hvad du ellers vil kunne spare på den. Disse tilbud er lavet for at virksomhederne kan opnå reklame på Black Friday, hvilket betyder at priserne er dumpet på en lille håndfuld rejser.

Vær hurtig på tasterne

Skal du have fat i et af de gode Black Friday tilbud på rejser, så skal du være hurtig. De helt gode tilbud går som regel meget hurtigt, så hvis du har udset dig en rejse du gerne vil have fingre i, skal du være klar og hurtig på tasterne. Det er ligesom når man tilmelder sig en populær koncert, at der er meget større efterspørgsel end udbud, om man derfor skal sidde klar præcis når salget åbnes op.