sm123

Hvis du har jagttegn og kan lide at gå på jagt, behøver du ikke begrænse dig til de danske skove og enge. Hvor berigende det end kan være at gå på jagt i Danmark, venter der en stor verden udenfor med en helt anderledes jagtkultur og med anderles jagtmål samt dyr.

Ved at tage af sted på en jagtrejse vil du få en oplevelse for livet og, om ikke andet, en meget anderledes oplevelse end hvad der er muligt i Danmark. Læs mere nedenfor og bliv klar til at bestille din jagtrejse.

Sådan får du dit eget våben med på jagtrejsen

Det er altid rart at kunne skyde med sit eget våben. Et du kender og er tryg ved, fungerer som du forventer. Ved at skyde med et våben du er vandt til, vil du opnå større præcision og succesrate. Som udgangspunkt må man ikke tage våben og ammunition med i lufthavnen. Dette skyldes de sikkerhedsprocedurer lufthavnene har. Det er dog en undtagelse når man er jæger og har gyldigt jagttegn.

Herved kan du godt medbringe dit våben på flyrejsen. Du skal blot checke våbnet ind som almindelig bagage til flyets lastrum. Våben kan altså ikke komme med igennem sikkerhedskontrollen. Når du ankommer til lufthavnen, skal du meddele personalet at du ønsker at checke våben ind, hvorved du får hjælp til at følge de gældende procedurer i forbindelse hermed.

Jagt_patroner

Hvilket våben kan du anvende på jagtrejsen?

Det er meget forskelligt hvilket våben jægere anvender til at gå på jagt med. Det afhænger meget af hvilken jagt der er tale om, dyrets størrelse samt kultur og interesse. De fleste anvender rifler, haglgevær, luftgevær m.m., men der er også nogen der skyder med bue og pil på gammeldags manér, men under meget moderne og opdaterede rammer.

Ønsker du mere info om luftgeværer, se mere her. Såfremt du har jagttegn og erfaring med jagt ved du sikkert bedst selv hvilket våben du finder bedst i forhold til jagt.

Når det kommer til jagt i udlandet, skal du blot vurdere om du kan anvende det samme våben som du plejer, eller om du skal prøve noget nyt. Dette er afgjort af hvor du skal hen og jage og hvilke dyr du går efter. Det er ikke nødvendigvis det samme våben der er egnet til at skyde fugle, som det er til at skyde store hjorte eller lignende. Der kan også være forskel på hvor tæt du ønsker at komme på det pågældende dyr.

Jagt_pistol_riffel

Populære jagtdestinationer

Der findes jagt i hele verden. Nogle destinationer er dog mere attraktive end andre, grundet jagt på eksotiske dyr. Det er fx meget populært at tage på jagtrejser i bl.a. Canada, Sydafrika, Norge og Sydamerika. Dog er lande som Ungarn, Rumænien, Letland og Polen også vundet meget frem de seneste år.

Når danske jægere tager på jagtrejse, søger de efter destinationer hvor man finder noget anderledes end det der er herhjemme. Dette giver god mening i forhold til at tage ud, at man kan opleve noget nyt og få en unik jagtoplevelse.