sm123

At rejse er at leve, sagde en kendt dansk forfatter engang. Dog er det desværre de færreste, som tilbringer størstedelen af årets gang på spændende rejser ude i den store verden. Nej, i stedet tager hverdagen derhjemme over, og det er her, hvor livet leves størstedelen af tiden.

Savner man forandring og gode minder at mindes, kan man med gode resultater bruge inspiration fra sine rejser til boligindretningen derhjemme. På den måde får man et lille stykke af verden med ind, hver gang man kigger sig omkring i sit hjem. Det er faktisk heller ikke besværligt at bruge inspiration fra rejser i sit hjem i boligindretningen! Nej, det er faktisk super nemt at få det bedste frem i hjemmet på denne måde. Læs med, og find ud af hvordan du også kan bruge inspiration fra dine rejser derhjemme. 

vej-solopgang-lys

Brug indretningsløsninger, som er inspireret af de steder, du har oplevet

Noget af det mest spændende at rejse, må helt klart siges at være at opleve den lokale kultur og den lokale måde at leve på. Man får nemlig et helt særligt indblik i andre menneskers og kulturers liv, når man ser hvordan de bor. Ofte bliver man overrasket over de noget anderledes indretningsløsninger, man ofte finder i udlandet. Andre gange støder man også på en idé hvor man med det samme tænker ’hvor er det da genialt tænkt’. Hvorfor ikke implementere en af disse fantastiske indretningsløsninger, som du har oplevet, derhjemme?

Med de rette idéer fra en blog om indretning og de billeder du helt sikkert har taget derfra, vil du hurtigt være i gang med at kunne genskabe en lille bid af verden i dit eget hjem. Så snart du er færdig med projektet, vil du helt sikkert opleve hvor meget glæde denne lille detalje skaber i hjemmet. Fantastisk, ikke? 

Dekorér med de genstande, du har bragt hjem fra rejser

På dine rejser ud i verden har du helt sikkert købt nogle specielle og bestemte genstande med hjem, som står og pynter. Men lader du virkelig disse genstande komme til deres ret? Ofte kan affektionsværdien og den dekorative værdi i sådanne hjembragte sager forsvinde, når de ikke er udstillet tilpas. 

Blandt andre småting og nips kommer hjembragte sager ofte ikke til deres fulde ret, og det er en skam, når der nu er så meget kærlighed og historie forbundet med dem. Hiv dem derfor frem fra bagerst på hylden, og giv dem i stedet en åben og fremtrædende plads. Så vil de nemlig kunne nydes til fulde.

Grækenland

Print fine fotografier ud

Elsker du også at tage flotte billeder af omgivelserne når du er ude og rejse? Hvis din kamerarulle er fyldt med flotte billeder fra dine rejser, er du nødt til at udnytte dette i din boligindretning! Hvorfor ikke få printet dine absolutte favoritter ud, og få dem hængt op derhjemme, som en del af boligindretningen? Du vil helt sikkert blive glad for at have disse flotte billeder at gå og kigge på i løbet af dagen, som er smækfyldt med gode minder fra dine rejser.