sm123

For mange mennesker står deres bryllupsrejse som en helt særlig rejse, hvor man som par for første gang er afsted langt væk i længere tid. Det er ofte på bryllupsrejsen, at man for alvor lærer hinanden at kende. Der vil utvivlsomt være visse udfordringer man er nødt til at håndtere, men der vil også være fantastiske øjeblikke, som man deler sammen. Det vil være en tid, som man husker tilbage på med stor glæde. Selvfølgelig glæder alle par sig meget til selve brylluppet, men der er dog også mange der næsten glæder sig mere til den efterfølgende bryllupsrejse. Det giver mening for det kan være en fantastisk periode i ens parforhold. 

Skib i vand

Bliv enige om en destination

Når man skal på bryllupsrejse skal man naturligvis være to mennesker til at afgøre hvor man skal hen. Den helt rigtige rejse, er en rejse, som man er blevet enige om i fællesskab. Det er uundgåeligt, at der ikke er en af parterne i et parforhold der bestemmer lidt mere end den anden. Der vil altid være en, der ofte ender med at bestemme hvad der skal ske. Ofte vil den anden part have det fint med dette. Dog er der også visse beslutninger, hvor man bør være fælles således, at begge parter i parforholdet bliver hørt. Bryllupsrejsen er et eksempel herpå. Det er en tur, hvor man bruger lang tid og mange penge, hvorfor begge parter bør glæde sig og føle sig hørt. 

En af de bedste rejser man kan tage på som nygifte er en afslapningstur. Man kan tage til Asien eller et lignende sted, hvor der er mange strande og rigtig meget varme. Her kan man ligge på stranden hele dagen, og kun variere ens hverdag ved af og til at tage en drink eller en dukkert. Man kan også læse nogle bøger, og så kan man have mange lange snakke sammen. 

På vingerne

Forventningsafstem på forhånd 

Når man skal afsted på en rejse med en anden person er der stor sandsynlighed for, at man vil have forskellige tilgange til rejsen. Det er ikke sikkert, at man har helt de samme forventninger til hvad der skal laves og hvad man skal opleve. Det er kritisk først at finde ud af dette når man er kommet afsted. Heldigvis kan man dog undgå disse udfordringer ved blot at tale om tingene på forhånd. 

Man kan sætte sig ned og snakke om hvad man forventer af rejsen. Den ene forventer måske, at man dagligt skal trekke mens den anden primært vil ligge og slappe af på stranden. Her er det meget vigtigt, at man giver plads til hinanden. Således kan man sørge for, at der både vil være tid til at slappe af på turen samtidig med, at der også vil være plads til, at man oplever noget. Og er det helt umuligt at blive enige må man blot have nogle timer hver for sig hver dag, hvor man gør det, som den anden ikke gider.