sm123

Der kører i disse år en forsøgsordning med cannabisolie i Danmark. Det betyder, at du lovligt kan købe olien og lindre en lang række fysiske og psykiske sygdomme. Forsøgsordningen har til formål at klarlægge kortsigtede og langsigtede bivirkninger.
Cannabisolie har nu vist sig at have en rigtig god effekt, og mange danskerne nyder godt af øget trivsel trods sygdom. En af de ting, som mange får overskud til igen, er at rejse. Dette medfører en enorm frihed og øget livskvalitet, fordi man kan leve så normalt som muligt.

Hvad er cannabisolie?

Cannabisolie har været meget omdiskuteret, da den udvindes fra hamp-planten. Det der gør det muligt at anvende den til medicinsk brug, er at den indeholder to aktive stoffer. Det første stof er det euforiserende stof THC, som ikke er lovligt i Danmark. Det andet stof er CBD, som bruges til medicinsk cannabisolie, og som er lovligt, da det ikke har nogen euforiserende effekt. Produktet har vist sig at have en gavnlig effekt på især ledsmerter, og bruges ofte som supplement til andet ordineret medicin. Cannabisolien har ligeledes vist sig at have en sundhedsfremmende og antiinflammatorisk virkning.

Cannabisolie kan erhverves ved at gå til læge og få en recept og derefter købe produktet på apoteket. Ligeledes kan cannabisolie købes online via forskellige forhandlere.

Brug cannabisolie, og rejs igen ud i verden

CBD lindrer under rejsen

Hvis du føler at dit liv begrænses af smerter og sygdom, samt at livsglæden ligger på et lille sted, kan cannabisolie være løsningen. Med olien har du mulighed for at få fornyet energi og lysten til at rejse igen. Det er dog værd at huske på, at cannabisolie ikke er en mirakelkur og du derfor fortsat må planlægge rejen efter energi og fysik, således at du ikke skal på vandretur i bjergene, hvis du har problemer med led og muskulatur. Cannabisolien kan give dig frihed og livsglæde og muligheden for igen at gøre nogle af de ting, du ellers har måtte ligge på hylden på grund af sygdom.

Det siges at rejse er at leve, og de fleste er enig i dette, men ikke hvis man konstant lider af smerter og ubehag. Hvis dette gør sig gældende er det svært bare at overskue flyveturen til destinationen. Med cannabisolie kan drømmene og rejselysten få nyt liv, fordi smerter og gener træder i baggrunden.

CBD

Cannabisolie og bivirkninger

Grunden til at cannabisolien er på forsøgsordning i Danmark, er at man endnu ikke kender så meget til bivirkningerne på lang sigt. Det gode er dog at der ikke ser ud til at være så mange bivirkninger. På kort sig er der dokumenteres bivirkninger, der typisk kun forekommer i opstartsfasen, indtil kroppen har vænnet sig til indtaget. Dette er bivirkninger som tør mund, tynd mave, svimmelhed, hovedpine samt nedsat koncentrationsevne og/eller hukommelse.
Der skal en længere forsøgsordning til for at skabe evidens for, at der ikke er langsigtede bivirkninger.