sm123

Alle rejser er forskellige, men en ting går altid igen. Du vil gerne være sikker på din rejse. Hvis du ikke føler dig sikker, har rejsen mildest talt været en skuffelse. Derfor skal du altid sørge for at tjekke op på, hvordan du er dækket når du drager til udlandet. 

Hvis du er inden for EU, vil du sjældent have problemer med at kunne komme på hospital eller andet på ferien, når uheldet opstår. Er du uden for EU, opstår der flere komplikationer. 

Her kræver det, at du har en god rejseforsikring og en forståelse for, hvad du kan få hjælp til og ikke kan få hjælp til. 

rejsedestination

Andre forsikrings- og sundhedsregler på rejsen

Man hører en masse skrækhistorier, som virkelig kan afholde en fra at tage af sted uden forsikring. I tilfælde af den værste ulykke, hvor døden er til følge, står man uden forsikring uden chancen for at få transporterer liget. Det er selvfølgelig det mest ekstreme, men det er virkelig tragisk, når det sker – for det sker desværre. 

Andre små uheld kan være, at du flækker en tand. Det kan være, du laver et brud på din fod eller noget tredje. Disse akutte situationer skader kræver, at du kommer ind på et hospital for at for at få det fikset. Du kan være heldig, at det kan vente til du kommer hjem. 

Når man planlægger drømmerejsen, det kan være gennem cctravel.dk, er det dog ikke held, du skal planlægge efter. Man planlægger altid med uheld og mindre katastrofer in mente. Du ved aldrig, hvad der kan ske. 

Derfor skal du have styr på – inden du booker og rejser – hvordan og hvor godt du er forsikret. Gør du ikke det, kan du ende med et en grim overraskelse. Og det er ikke altid lige til at forstå, hvad de siger eller skriver på hospitaler i Ukraine eller Namibia. 

Sikkerhed_fly

Snak med dit forsikringsselskab

Måske har du allerede en dækning gennem din ulykkesforsikring eller lignende. Hvis du skal rejse inden for EU, vil du ofte have dækning af den ene eller anden art. 

Skal du ud af EU, er det langt fra alle forsikringsselskaber, der giver dig en basal dækning.
For at være helt sikker er der kun en ting, du kan gøre. Du tager telefonen op til øret og ringer til dit forsikringsselskab. Forsikringsselskabet vil kunne hjælpe dig med, hvad du er dækket for, og hvad du skal tilkøbe for at kunne være sikker på din rejse. Hav en ide, inden du ringer om, hvad du vil have dækket.