sm123

Der findes mange gode feriesteder rundt i verden, hvor det er tilladt at have hunden med. Når du tager hunden med på ferie, slipper du for at efterlade den alene hjemme, og du skal heller ikke finde pasningsmuligheder. På ferien kan I opleve smukke naturlige omgivelser, og hunden vil elske at udforske nye områder. Hvis du tager hunden med på ferie, er der dog nogle ting, som du skal huske at pakke. Med de rigtige ting i kufferten er I klar til at tage på ferie og udforske nye områder.

Foder til hunden

Det er først og fremmest vigtigt at huske foder til hunden. Når I ankommer til feriedestinationen, er der sikkert mange nye steder, som I skal udforske. Det er derfor vigtigt, at hunden får nok mad og drikke, så den har energi til en lang dag med mange nye indtryk. Hvis du mangler tørfoder uden tilsætningsstoffer til din hund, kan du købe foder fra Naturhund. Her er du sikret kvalitetsfoder til din hund, så den har energi til at udforske ferieområdet.

Nogle hunde foretrækker at drikke og spise af deres egen vand- og madskål. Det er derfor vigtigt at pakke skålene i kufferten. Det kan også være en god idé at pakke godbidder og tyggeben med i kufferten. Det kan være rart at have godbidder parate til forskellige situationer.

hunde

Bamser og legetøj

Når du rejser på ferie, er det også en god idé at pakke bamser og hundelegetøj med i kufferten. Det kan være, at hunden har en helt bestemt bamse, som den er særligt glad for. Når I ankommer til helt nye omgivelser, kan det være rart at have noget velkendt legetøj med til hunden. Desuden kan det være en god idé at have hundelegetøj med, så du kan aktivere hunden. Det kan være, at der er en park tæt på feriedestinationen, hvor hunden har plads til at lege.

Snor med lang line

Ferien er en tid, hvor der skal være plads til afslapning, fordybelse og udforskning af nye og spændende steder. Når hunden er med på ferie, er der altså gode muligheder for at gå lange og afslappende ture. Det er derfor en god idé at pakke hundesnoren med i kufferten. På den måde kan I komme ud og udforske området omkring feriedestinationen. Desuden kan du overveje at tage en snor med lang line med på ferien. Så har du mulighed for at binde hunden fast til et træ eller lignende.