sm123

Island er blevet til et meget populært feriested inden for de senere par år, og det er af meget gode grunde. Island er kendt for dets smukke natur, og hvis øen også er begyndt at spøge lidt i dit sind, så læs med her. Her kan du få nogle rigtig gode råd om, hvad du skal lave på din ferie på Island.

Spørg andre om anbefalinger

Kender du måske nogen, som allerede har været afsted? Hvis der allerede er nogen i din umiddelbare omgangskreds, som allerede har været en tur på Island, så hiv endelig gerne fat i dem og spørg ad. Du vil med garanti hurtigt få dig nogle gode råd om en bestemt by eller et bestemt naturområde, som du bare må og skal besøge, imens du er deroppe.

Måske dine venner (eller hvem det nu er, der giver dig anbefalinger) også har nogle input omkring, hvilke ting I bare ikke skal se. Måske har de dårlige erfaringer med et bestemt område af Island eller en bestemt service? Eller måske kan de bare fortælle jer om noget spøjst mad, som I hellere må styre udenom.

Det er også altid en god idé at spørge nogle eksperter i Island Rejser om, hvad man bare skal se, mens man er der. Det kan være godt for alle at hive fat i nogle eksperter på området, uanset om man så har venner og bekendte, der selv har været der tidligere.

Tag en kør selv ferie på øen

Det er meget populært for europæere at hoppe ind i bilen og simpelthen bare køre afsted gennem Europa. Har du gode erfaringer med det? Jamen, så planlæg da en kør selv ferie på Island.

At have sin egen bil at køre rundt i, mens man er på ferie, kan give en utrolig stor frihed, fordi man netop kan komme de steder hen, som man gerne vil se og opleve. Måske vil du for eksempel gerne et sted hen, du ikke umiddelbart kan komme til med offentlig transport? En taxa kan hurtigt gå hen at blive en dyr affære, hvorfor dét at have bilen med er fantastisk.

I dag er vi desuden så heldige, at det er blevet dejligt nemt at leje en bil for et par dage. Så selv hvis du ikke lige kan få din bil slæbt med dig – som for eksempel til en ø som Island – så betyder det ikke, at du ikke stadig kan opnå din kør selv ferie.