sm123

Sidder du også og kigger på vejret, skutter dig lidt, mens det bliver koldere og mørkere, måske med udsigten til at der er lang tid, til du skal på stranden igen?

Jamen, sandheden er, at der altid er 25 grader varmt et eller andet sted ud i verden, og normen er, at når det er koldt på den nordlige halvkugle, så er der varmt på den sydlige.

Derfor kan du faktisk dampe ud og opleve varmen lige, præcis det sted hvor den er, hvis vi ser på for eksempel Rio de Janeiro i Brasilien, så kan temperaturen lige nu og her godt snige sig op på midten af 20’erne, og det er i omegnen af det dobbelte af, hvad vi oplever i DK på samme tid.

Hvis du ikke har tid eller råd til at rejse ud i den store verden

Det kan jo være, der er ting, der gør, at du er nødt til at holde dig tættere på hjemmet, det kan også være, at du ikke hverken har tid eller råd til at tage ud lige nu og her, men så er det godt, der er mange steder i Danmark, du med garanti ikke har oplevet endnu.

Du kan være typen, der bare skal væk hjemmefra og koble af, og så kan du i virkeligheden sagtens vælge den lette løsning og bosætte dig lokalt, men i noget der ikke er dit eget – lej et sommerhus her, og få den lokale kolorit med, mens du slipper for at skulle forholde dig til den daglige trommerum.

hyggesommer

Vælg den aktive ferie

Der er mange måder at holde ferie på, sikkert nærmest lige så mange, som der er mennesker, der holder ferie, og hvis du ikke er til den store afslapning og fladen ud i længere tid, men gerne vil røre dig, mens du er ude, så vælg en aktiv ferietype.

Det kan være, du gerne vil være ude i naturen og gerne vil opleve den direkte og helt tæt på, samtidig med at du bevæge dig, imens hvor du uden tvivl får brug for et par vandrestøvler til herrer, så du kan komme godt og tørt rundt derude, der er jo absolut ingen garanti for, at du kommer til at gå i tørvejr 100% af tiden, eller at du altid går på et faldt og rent underlag, det er noget naturen bestemmer, men du kan forberede dig på det.