sm123

Hvis du og en flok venner længe har gået og overvejet, om I skal arrangere en rejse i fodboldens tegn, bør du læse med her. En fodboldrejse kan arrangeres på mange måder – det handler blot om, hvilke præferencer I har til rejsens oplevelser og aktiviteter. Nedenfor får du derfor en guide til, hvor I skal starte, og hvad I bør have med I jeres overvejelser. 

Fodbold

Gå efter de gode stadiums 

Først og fremmest skal du tage stilling til, hvilken destination, du ønsker, I skal til. Der er et hav af muligheder, og derfor kan det hurtigt blive svært at træffe et valg. I den forbindelse kan du planlægge step for step. Du kan for eksempel tage udgangspunkt i, hvilke stadiums, du helst vil besøge. Det er klart, at valget nok sidste ende falder på din yndlingsklub. Men er I flere, der gerne vil rejse sammen, kan det blive lidt af en udfordring at tilgodese alles ønsker. Derfor er et oplagt valg at finde det stadium, der vil være fedest og mest imponerende at besøge.

Når du netop er i gang med planlægningen af, hvilke stadiums I skal besøge, kan du desuden planlægge en fodboldkamp. At opleve stemningen på et ukendt stadion er i sig selv en vild oplevelse. Du kan for eksempel overveje at besøge de engelske stadiums, hvor stemningerne er særligt kendte for at være helt unikke. Derudover er der som bekendt mange forskellige stadiums at vælge imellem – herunder finder du de store hold som blandt andet Manchester United, Chelsea og Liverpool. 

Stadion-london

Planlæg selv eller henvend dig til et rejsebureau 

Du kan enten vælge at planlægge jeres rejse selv i fællesskab med dine venner, eller vælge den nemmere udgave, hvor du kontakter et rejsebureau. Der er fordele og ulemper ved begge dele, men hvis du gerne vil afsted så billigt som muligt, kan det bedst betale sig at sammensætte rejsen selv. Her får du desuden mulighed for helt selv at koordinere, planlægge og udvælge alt efter præferencer. Kontakter du derimod et rejsebureau, kan du forvente, at det hele bliver sammensat på forhånd – dog må du selvfølgelig stadig gerne komme med ønsker.

Inden du eller I beslutter jer, er det en god idé at fastlægge et budget fra starten. På den måde er det lettere at planlægge rejsen. Du kan for eksempel have i mente, at det er en fordel at booke fly og hotel tæt på det stadium, I gerne vil besøge. Det kan også være, I beslutter jer for flere stadiums, hvis I for eksempel ender i England. Derudover er det en god idé at planlægge rejsen i god tid, så I er sikker på at få billetter til kampene. 

Hvis I har besluttet jer for at tage til Englang og få de bedste fodboldrejser, findes der heldigvis mange tips og tricks at hente på diverse sider om for eksempel stadiums i England. Her kan I både finde informationer omkring et specifikt stadions siddekapacitet, de store klubber i England samt brugbare informationer omkring det stadion. Ligeså snart du har destinationen på plads, kan du hurtigt sammensætte en fed fodboldrejse.