sm123

Der er rigtig mange ting, man skal have på plads, før man rejser afsted – og det er lige meget om det drejer sig om en uges ferie eller en 6 måneders lang jordomrejse. Der er en taske der skal pakkes, en forsikring der skal oprettes, og generelt en hel masse planlægning. Det kan hurtigt blive forvirrende og uoverskueligt. Det er let at miste overblikket uden en eller anden form for huskeliste – så det kommer her!

Forberedelse af rejsen

Der er masser af ting, man bør klargøre før man rejser. For eksempel er det meget vigtigt at tegne en rejseforsikring. Uden den er man nemlig ikke sikret mod diverse skader på turen eller aflysninger. Hvis man ikke har en rejseforsikring i forvejen, kan man sagtens oprette en bare for den bestemte tur. Det er også vigtigt at tjekke hvad ens rejseforsikring reelt dækker. Mange rejseforsikringer vil ikke dække ekstremsport såsom ski og bungee-jumping, så hvis man er interesseret i den slags aktiviteter, er det vigtigt at tjekke, om man er forsikret mod det.

lån til rejsen

En anden ting, man kan gøre forud for rejsen, er at planlægge rejsen.  Ved at planlægge rejsen er man sikker på, at man ser alt hvad man vil, og at der er ledige hoteller, hvor man tager hen. Ofte skal man også nogle gange booke bestemte begivenheder i god tid. Der er dog også mange, som foretrækker at rejse uden en bestemt rute, men selv i det tilfælde er det en god idé i hvert fald at have planlagt den første del af rejsen og have en generel plan.

Hvad skal du have med på turen

Pakkelisten for turen er lang, og den varierer helt sikkert for person til person. Men der er altså alligevel nogle ting, som alle bør pakke i deres kuffert eller rygsæk.Først og fremmest skal man have nok penge med. Men selvom man sparer en masse op, vil man ofte komme ud for at pengene alligevel ikke rækker. Det kan være, man gerne vil rejse længere tid end planlagt, at man har undervurderet udgifterne, fået en uforudset udgift eller at man bare har prøvet lidt flere dyre aktiviteter end man forventede. Det er dog ikke noget problem. Man kan nemlig let låne penge, selv hvis man ikke er hjemme. En let måde at låne penge på er via SMS lån. Pengene kommer hurtigt ind, så man behøver ikke gå i flere dage og mangle penge. Læs mere her, hvis du er interesseret i at låne nogle hurtige penge.

Udover dette skal man selvfølgelig sørge for, at man har alle de basale ting med såsom nok (varmt) tøj, flere par sko og sokker. Det er også en god idé at pakke et førstehjælpssæt. Selvfølgelig kan førstehjælpssættet ikke erstatte et hospitalsbesøg, men det er alligevel rart at have plaster og lignende på sig hele tiden.
Man kan med fordel også pakke en notesbog, hvor man skriver alle ens oplevelser ned. Det kan være rigtig hyggeligt at læse en gang, når man kommer hjem.