sm123

Snart er det sommer. Og om sommeren er noget af det fedeste helt sikkert at tage på stranden. Om du nyder en strandtur i de varme lande, eller du drager mod de danske strande, så skal udstyret være i orden. Det skal nemlig være behageligt at tage på stranden. Det skal være en fornøjelse. Og så er det jo ferie, så der skal ikke mangle noget. Læs mere her og få det helt rigtige udstyr med.

strand

Køletasken 

Ingen tur på stranden uden noget koldt at drikke og noget lækkert at spise. Selvfølgelig er det lækkert at kunne smovse lækre sager på stranden. Men det er faktisk også vigtigt at holde sig hydreret og mæt. Solens stråler tager hårdt på kroppen. Du skal derfor altid huske at have rigeligt med vand og ikke mindst salte snacks med, så vandet bliver i kroppen.

Men hvordan holder du dig lige motiveret til at drikke en masse, hvis colaen er varm og maden er slatten? Her kommer køletasken ind i billedet. Den findes i et væld af afskygninger. Men alle har det tilfælles, at de holder din mad og drikke kold og dejlig hele dagen lang.

Din helt egen strandstol

Du skal naturligvis også sidde godt, når du er på stranden. Nogen synes, at det er behageligt at ligge på et sandet håndklæde hele dagen. De fleste har derimod godt af at sidde i en strandstol. Det er mere behageligt, og du kan nyde solen, mens du har udsigt over havet. 

Nogle steder udlejer de strandstole. Det er dog bare mere praktisk at købe din egen. Så ved du, at den virker. Så ved du, at du sidder rigtig godt i den. Og vigtigst af alt, så ved du, at den er helt og aldeles gratis at have med.

Legetøj til børnene

Strand og ferie handler også om at koble af. Det er derfor vigtigt at holde alle i familien beskæftiget med noget, de holder af. Hvis du har børn eller små søskende, er det vigtigt, at de har noget med, de kan lege med. For hvis de ikke er beskæftiget, så er der ikke meget tid til at tage en slapper eller læse en bog.

Der er masser af muligheder for at tage legetøj med på stranden. En sikker vinder er naturligvis skovlen og sandformene. Med dem er det kun fantasien, der sætter grænser.

sommer

Spil og badedyr

Det er naturligvis ikke kun børnene, der skal undgå at kede sig på stranden. Det er alle, der skal hygge sig. I kan tage mange ting med på stranden, der er sjove at lege med. I kan tage et kortspil med eller måske Uno. I kan tage to bat og en bold med, så i kan spille strandtennis. Og så kan i selvfølgelig også tage det helt store badedyr med. Vær dog altid opmærksom på vinden og strandforholdene. Der skulle nødig være nogen, der flød til havs.

Solbeskyttelse

Du skal naturligvis også have det rigtige udstyr med, der kan beskytte dig. Det lyder måske kedeligt, men det er virkelig vigtigt. Udover at undgå at beskadige din hud, så gør solbeskyttelsen også oplevelsen væsentligt bedre. Hvis du bliver solskoldet, gør det jo ondt. Det ville være en skam. 

Du kan både beskytte dig ved at bruge solcreme, men også ved at søge mod skygge. Derudover kan du dække din krop med tøj, dine øjne med solbriller og dit hoved med en hat. Der er altså masser af muligheder for at skærme din krop fra de helt skarpe stråler, der kommer fra 12-15. 

Så er det bare at få pakket den store strandtaske og komme afsted mod stranden!