sm123

Hårdt er det at komme i gang efter sommerferien. De lyse nætter er ved at gå på hæld, og vejret bliver mere og mere efterårsagtigt. Det er nu, vi har brug for en ferie at se frem til.

Flyver

Hav noget at sammenligne med

Uanset om man beslutter sig for at rejse her og nu eller vente lidt, kan man med fordel starte med at holde øje med rejserne. Hvis man har et sted, man gerne vi hen, kan man begynde at kigge på rejserne, der er til salg lige nu. På den måde får man en fornemmelse af prislejet, og hvis man så senere hen finder et tilsyneladende godt tilbud, kan man hurtigt vurdere, om det faktisk er et super tilbud, man skal slå til på med det samme, eller om det bare er endnu et tilbud på linje med de andre tilbud, der løbende dukker op. Der er masser af tilbud, men nogle gange skal man have lidt tålmodighed for at finde de billigsted.

Himmel

Hvor skal rejsen gå hen?

Nogle kan lide at rejse til det samme sted hvert år og måske oveni købet bo på det samme hotel. Det er trygt at vende tilbage år efter år, og man ved, hvad man kan forvente på forhånd. Hvis du er en af dem, som har det sådan, kan du jo gå målrettet efter rejserne til dit favoritrejsemål.

Hvis du ikke på forhånd ved, hvor du vil hen, men bare ved, at du vil ud at rejse, kan du passende starte med at finde ud af, hvornår du vil afsted, så du kan tage fri fra arbejde. Når du ved, hvad tid på året du skal afsted, kan du se på, om du skal rejse langt eller kort efter solen, hvis du ønsker solferie. I vinterhalvåret skal man som regel uden for Europa for at komme på badeferie måske lige med undtagelse af de kanariske øer, hvor temperaturerne typisk ligger på +20°C.

Hvis du har vanskeligt ved at beslutte dig for, hvad du vil, kan du også bare vente med at bestille rejsen. Så kan det være, du er heldig at find billige rejser på afbud. Her kan man spare mange penge, især hvis man har is i maven og forholder sig åben over for de forskellige rejsemål. Så får man måske chancen for at få prøvet noget nyt, man ikke ellers ville have prøvet. Og det kan jo i sig selv være et helt rejseeventyr.