sm123

Det er endelig blevet tid til at tag ned i sydens sol. På ferien er der lagt op til at få varmet kroppen godt igennem, og samtidig er der mulighed for at komme helt ned i gear. Kufferten er pakket og klar, og flybilletterne er bestilt. Det er kun frisuren, der mangler at blive helt klar til den længe ventede ferie. Hos Premium Extensions Horsens kan du få gjort frisuren klar til feriebillederne. Du kan altså roligt tage på ferie og vide, at dit hår sidder præcis som det skal. 

Kvinde langt hår

En god klipning 

Det kan være en god idé at få klippet håret, inden du tager på ferie. Det kan være, at det bare er spidserne, der skal klippes, før du er klar til at tage på ferie. Nogle gange er det lige den sidste finish på håret, der kan være altafgørende for, om rejsebillederne står skarpt. Med en klipning ved Premium Extensions Horsens er du klar til at få taget billeder, der helt sikkert vil klæde på de sociale medier.   

Hvis du har tendens til at have tykt hår, kan det føles mere behageligt at få tyndet ud i håret inden en ferie i sydens sol. Det kan være varmt og til tider ubehageligt at have tykt hår, når du går rundt i varmen. Med et hurtigt smut til frisøren vil du på ingen tid være klar til en varm ferie under palmerne. 

Det kan også være, at du længe har gået med en drøm om at prøve en helt ny type frisure. Måske skal den nye frisure være med til at starte et nyt kapitel i dit liv. Det kan også være, at du bare gerne vil prøve noget andet, i stedet for den sædvanlige frisure. Uanset hvad grunden er, står frisørerne til rådighed, så du kan sparre med dem. De kan give dig råd til, hvad der passer til din ansigtsform, så du får en flot ny frisure.     

Velvære

Extensions – når håret skal have ro

Det kan være, at du har en drømmefrisure i tankerne, som ikke umiddelbart er mulig at føre ud i livet. Det kan være, at dit hår ikke er langt nok til drømmefrisuren. Måske vokser det ikke hurtigt nok, fordi du både har brugt fladjernet for meget og har brugt for mange hårprodukter. Hvis håret skal have ro til at vokse, kan du midlertidigt bruge extensions. Hos Premium Extension Horsens hjælper de dig med at guide og påsætte extensions af en høj kvalitet

Du kan altså med extensions få din absolutte drømmefrisure, når du rejser af sted på ferie. Der er derfor god mulighed for at få det helt perfekte feriebillede, hvor du stolt kan vise dine nye frisure frem. Det kan i sidste ende være med til at fremme din selvtillid.      

Forkæl dig selv

Det er endelig blevet ferietid, og derfor er det blevet tid til selvforkælelse på højt plan. Du kan gå all in og forkæle dig selv med en ny og flot frisure fra Premium Extensions Horsens. Samtidig kan du forkæle dig selv med en dejlig rejse, der står i wellness og spaens tegn. Det kan være godt at forkæle sig selv, og give kroppen lov til at slappe helt af.