sm123

Mange mennesker kan godt lide at skyde med luftgeværer, fordi det er en måde at koble af på. En del mennesker får et sus i maven og kan godt lide at være koncentreret om noget, som ikke har en relation til hverdagen. Du kan slippe dine tanker og dermed koncentrere dig hundred procent om det perfekte skud. Find ud af hvilket våben der passer bedst for dig, så du kan komme ud og skyde sammen med dine venner.

Gør drømmen til virkelighed

Mange modeller på markedet

Det er meget individuelt om den enkelte dansker har sit eget luftgevær eller lejer det på stedet hvor der skydes. Der findes mange interessante modeller som f.eks. Hatsan, Gamo, Daisy og mange flere. På internettet kan du blive klogere på hvad der adskiller de enkelte modeller fra hinanden. Brug tid på at blive klogere på modellerne således, at du får en god mavefornemmelse, når du skal vælge dit eget våben.

En ferie i udlandet med skydning 

Hvis du går meget op i at skyde med luftgeværer, så bør du også prøve et par skydebaner i udlandet. Selvom det i bund og grund er det samme man gør på skydebanen, så er det en anderledes oplevelse at skyde med luftgevær et andet sted. Der kan være modeller som du ikke er vant til at skyde med samt baner, der er opstillet anderledes. Mange luftgeværsinteresserede får arrangeret en tur med deres venner således, at de kan krydse denne oplevelse af. 

Skydeskive

Find andre der søger det samme

Nogle gange kan man tilmelde sig en rejse med det samme formål. Hvis du bruger tid på at tjekke internettet ud, så kan det være at du finder andre danskere, der søger den samme rejse som dig selv. Dette er en enestående mulighed for at komme i kontakt med andre mennesker, der har den samme fritidsinteresse som dig selv. Find andre mennesker med interesse indenfor luftgevær, så du kan få en oplevelse for livet.