sm123

Dine forældre er helt særlige for dig – derfor fortjener de en helt særlig gave. De fleste mennesker i dine forældres generation har ting nok. Derfor kan du med fordel tænke ud af den boks og finde på noget helt andet, når du skal hente inspiration til en gave til dem.

Sådan en helt særlig gave kunne for eksempel være en rejsegave.

Når fælles oplevelser er mere værd end ting

Mange forældre vil synes, at det er mere værd at have nogle dejlige oplevelser sammen med den eller dem, de elsker. Sådan nogle oplevelser behøver ikke at være hverken dyre eller særligt eksotiske, bare man er sammen med sine yndlingsmennesker.

Derfor kan du være temmelig sikker på, at en oplevelses- eller en rejsegave vil falde i rigtig god jord. 

Wellness

Vær kreativ

Har du penge nok, så er det jo ingen sag bare at købe en rejse til dine forældre. Er du den mere kreative type, eller har du ikke så mange penge, så kan du gå andre veje. 

Uanset hvad dit udgangspunkt er, så er det vigtigt at stille skarpt på, hvad dine forældre ville sætte pris på. Er de meget aktive og fysisk friske, så kan en cykel- og campingtur være lige i øjet. Spiller de golf, så er en golfferie en oplagt idé. Er sådan noget som et spa-ophold mere noget for dem, så er det nok i den retning, dine planer skal gå.

Tænk på deres interesser og på deres fysiske formåen. Medtænk din økonomiske situation, medtænk eventuelt at lade det være en fælles gave fra dig og dine søskende. Det kan øge budgettet og give flere gode idéer.

Minder bliver skabt af oplevelser. Somme tider husker man bedst enestående oplevelser. Derfor bør du gøre dig umage for at finde på en ferie, som ikke ligner mange andre ferier.

Få god inspiration til gavevalg

Der er masser af inspiration til gaver. Du kan gå ind i en fysisk butik, du kan spørge venner og bekendte og du kan søge online. Du kan for eksempel gå ind på en god gaveidé-hjemmeside og lade dig inspirere til den helt rigtige gave.

Du kan vælge alt imellem himmel og jord. Bare du gør dig umage med at finde en gave, som du har lagt både følelser og energi i at finde.

Vinsmagning

Vælg med modtagerens øjne

Vakler du i forhold til, om du skal vælge den ene eller den anden form for gave, så husk at betragte gaven med modtagernes øjne. Mange kommer mere eller mindre bevidst til at vælge den gave, som du selv helst ville have. Det er bare ikke altid den rette strategi. For det er jo ikke dig, men dine forældre der skal modtage denne gave. 

Sæt dig i deres sted, og vælg ud fra det.