sm123

Bølgerne skvulper op mod strandens bred, og solen skinner ned på din røde næse. Du husker tydeligt hvordan din seneste ferie forløb. Det var afslappende og på samme tid et helt fantastisk afbræk fra hverdagens trommerum. Nu sidder du og kigger ud på lidt halvslattent vejr og tænker på, hvordan du mon får tid og penge til at tage afsted igen. Læs videre her og få gode bud på en løsning.

armbåndsur

Sådan får du tid til ferien

Ligesom med mange andre ting, handler tid om prioritering. Ønsker man at gøre nogle ting i sit liv, bliver man med stor sandsynlighed nød til at sige nej til noget andet. Så hvis du ønsker at bruge tre uger af din sommerferie på at rejse sydpå, kan du ikke forvente at nå alle aktiviteter hjemme i Danmark. En god måde, hvorpå man ikke bliver skuffet, er tidlig at sætte sig ned og gøre op med sig selv, hvordan man vil prioritere sin tid. 

Derudover er det helt essentielt at være ude i god tid med sin planlægning. Jo tættere man kommer på sommerferien, jo større sandsynlighed er der for, at du har sagt ja til en masse ting. På den måde spænder du måske ben for dig selv, og ødelægger fleksibiliteten for din rejse. Netop fleksibiliteten, vil også hjælpe dig på den økonomiske del.

Sådan får du råd til ferien 

At rejse ud i det blå har sin pris. Ligeså fantastisk det er at rejse ud og opleve verden, ligeså ærgerligt er det at vende hjem uden en krone på lommen. Du skal derfor gøre dig nogle økonomiske overvejelser. Du skal se om du har råd til at tage på ferie, om du kan nå at spare op til at tage på ferie, eller om du skal låne nogle penge hurtigt. 

Hvis sidstnævnte mulighed tiltaler dig mest, er kviklanet.dk et godt bud på et hurtigt lån. Det er en god ide at låne penge til din tur, hvis du ikke kan nå at spare op, og du kan se, at du har mulighed for at tilbagebetale lånet efter din ferie.

Sparegris

Husk det blå 

Pas, badedyr og solcreme. Man skal huske mange ting og sager når man tager på ferie. Men én ting, der er særligt vigtig at huske, er det blå sygesikringskort. Det gule sygesikringskort kan nemlig ikke hjælpe dig, når du kommer til skade eller bliver syg i udlandet. Så på med solbrillerne og rejse ud i det blå.