sm123

Vores udlængsel har været sat på en særdeles hård prøve her under Corona-pandemien. Nu lysner det dog heldigvis, og det er igen muligt at komme ud i verden og opleve noget andet. Længes du også efter sol og varme, så er Spanien et godt bud på et land, som du kan tage til.

Spanien er på mange måder et land, som tiltaler mange skandinaver. Måske har du været der før, måske er du så glad for Spanien, at du overvejer at købe en bolig der. Det er der i hvert fald rigtig mange danskere, der gør.

Hvorfor er Spanien så attraktiv?

Der er mange forklaringer på, at Spanien er et attraktivt land at rejse til. Først og fremmest er klimaet meget venligt. Det er lunt det meste af året, og sommeren er lang og varm. Det betyder, at du kan nyde livet udenfor det meste af året. Desuden kan du bade i havet i en meget større del af året, end du kan herhjemme. Det milde klima har også en god virkning på en række sygdomme og lidelser.

Spanien byder også på dejlige naturoplevelser. Der er bjerge og planter, som vi ikke har i Danmark. Desuden er befolkningen venlig og hjælpsom.

Der er mange andre danskere og andre skandinaver i Spanien, så du vil altid kunne finde nogle, der taler samme sprog som dig, og som kan hjælpe hinanden.

ferie

Hvorfor er det en god idé at købe en bolig i Spanien?

Mange danskere har allerede taget springet og har købt boliger Spanien. Det kan enten være som en feriebolig eller som en permanent bolig. Særligt området i og omkring Malaga er meget populært.

Hvis der er tale om en feriebolig, så har du et sted, der er dit eget, når du kommer på ferie i Spanien. Gør du tit det, så er det en fordel, at du har dit eget, og at du kun behøver at booke en flybillet, når du skal derned.

Ønsker du at gå all in på en permanent bolig i Spanien, så er det bestemt også en mulighed. Der bor allerede mange danskere i Spanien. Vil du også være en af dem, så tjek markedet. Der findes flere danske og dansktalende ejendomsmæglere i Spanien. Det gør det meget nemmere for dig at finde den rette bolig og at få gennemført et eventuelt køb.

Kan det betale sig at have en feriebolig i Spanien?

Det kan fint betale sig at have en feriebolig i Spanien. Dels er boligpriserne lavere, end de er herhjemme, og dels er der mulighed for at leje din bolig ud, når du ikke selv bruger den. Dermed kan du få en glimrende lejeindtægt. Det reducerer dine boligudgifter.

Hvis du lejer ud en stor del af året, kan du også få en vis indtægt på det. Det kan godt betale sig.