sm123

Det er normalt for rigtig mange at tage ud og rejse i ny og næ. Det kan være eksotiske feriemål, det kan være en skiferie i norden eller det kan være noget helt andet. Der er trods alt en utrolig mængde forskellige rejsemål, som passer godt til forskellige folks smag. De har dog alle sammen én ting til fælles.

Man skal sørge for, at få alt det med, som man har behov for på turen. Ofte virker det oplagt, men det kan være meget sværere at huske alt, end man lige regner med.

bagage

Alt du skal have med dig – både stort og småt

Der er som sagt et hav af genstande, som man skal huske at have med sig, når man vil ud og rejse. En del af det er åbenlyst og derfor nemt at huske. Det er nok de færreste, der glemmer at pakke deres tøj. Ligeså er det ikke så ofte, at man glemmer mobil, pas og nøgler. Det er alt sammen så vigtigt, at det står på toppen af ens mentale liste.

Alligevel er der andre genstande, som også er vigtige, men som man automatisk har sværere ved at huske. En god bog er rar at have med på rejsen, men er ikke så vigtig igen, hvorfor man nemt kan glemme den. På samme måde kan et headset, hvis man gerne vil høre musik eller podcasts, nemt blive overset.

Og det er ikke kun genstande, man glemmer – nogle gange handler det om, at man ikke overvejer, hvad man kan få i udlandet, kontra hvor man har hjemme. Når man har nået sin destination, kan man nemt ende med at finde ud af, at man ikke bare lige kan få det, som man gerne vil have fingrene i.

Det kan være ens yndlingssnacks, som man burde have medbragt nogle af. Måske er du på romantisk tur med kæresten, men destinationen har ikke et tilfredsstillende udvalg af beskyttelse. Derfor bør man overveje, hvad man vil være træt af at undvære, som måske ikke er tilgængeligt der, hvor man skal hen.

elektronisk cigaret

Det gælder også for e-cigaretter

E-cigaretter er efterhånden meget populære som et alternativ til smøgerne. Selvom det nok er bedst helt at lade være med at ryge, så er de stadig en del bedre for en end normale cigaretter. Smag og nikotin til e-cigaretter er også noget af det, som man måske helst vil have med hjemmefra.

Det er trods alt ikke sikkert, at man kan få det, man vil have, når man er ude og rejse. Derfor kan man med fordel finde sin favoritsmag hjemmefra. Man kan for eksempel prøve franske Fantasia! Og hvis det ikke er sagen, er der jo mange andre smage, man kan prøve inden turen.