sm123

Det er ved at være den tid på året, hvor folk begynder at bestille de rejser, som de skal på til sommer. Og med det sagt, så er der også flere, der også begynder at overveje alle de ting, som de skal have styr på, før de tager afsted på deres ferie. Der er nemlig en del regler, som man er nødt til at forholde sig til og have styr på. Og det gør sig især også gældende, når det kommer til den måde, som du pakker din bagage på.

Der er mange regler for det du putter i kufferten

Det er nemlig, når det kommer til at skulle pakke sin kuffert og især sin håndbagage, at der er mange ting, som man skal huske på. Gør man ikke det, kan det have nogle uheldige konsekvenser. Man kan for eksempel risikere, at der er nogle ting, som man ikke får med sig på sin rejse, fordi de overskrider nogle regler. Og det betyder, at man er nødt til at lade de ting tilbage.

Det gør sig blandt andet gældende med et luftgevær, som bruges til jagt eller hobby. Det er nemlig ikke lovligt at have med i håndbagagen, idet det går ind under samme kategori som andre skydevåben.

rejse_kuffert_lufthavn

Et luftgevær kan ikke komme med i håndbagagen

Og selvom et luftgevær kan være praktisk at have med, især hvis man skal på en ferie, hvor man har mulighed for at gå på jagt, så er det vigtigt, at man sørger for at have papirerne i orden for at få det med sig videre på sin rejse. Så selvom det er et forholdsvis lille, let og luftigt våben, så er der mange, der finder en stor glæde ved dem.

Er man ikke en habil jæger, kan det bruges til at blive det, og er man allerede godt ind i jagtverdenen, så kan det bruges til at øve at skyde med præcision.

Slip for bøder

Sørg derfor for at have de nødvendige tilladelser, når du vil bringe et våben med dig på din rejse, således du ikke kommer ind i en uheldig situation, hvor det enten bliver taget fra dig eller du kommer til at skulle betale en større bøde, fordi du ikke har ageret som forventet i situationen.

politi_lufthavn_regler_