sm123

De kolde vintermåneder har det med at vække en rejsefeber i mange af os. Syden, solen og de kolde drinks på stranden trækker i os, når først vi har vænnet os til regn, blæst og det mørke vejr, og derfor er der også flere, der vælger at tage en rejse syd på.

Hvis du er en af dem, der går og planlægger en rejse til det sydlige – eller måske en skitur nord på – så er der nogle ting, der er helt essentielle at få sørget for, inden du tager afsted. 

Hvis du vil vide mere om, hvad du skal huske inden du lader den øverste etage gå ordentligt på ferie, så skal du blot læse videre her.

ferie

Få styr på det praktiske først

Noget af det, som mange glemmer, men som er strengt nødvendigt at få med, er dit pas og den blå sygesikring. Vi ved alle sammen, at disse to ting skal med, når vi skal ud og rejse, men tit og ofte tænker vi ikke over, hvorvidt enten vores pas eller vores blå sygesikring er udløbet – og så opdager vi det, når det er for sent.

Så snart du planlægger, at du skal ud og rejse, kan det derfor være en god ide at tjekke, om begge dele udløber inden eller under rejsen – i så fald skal du nemlig have dem fornyet. 

Hvis du skal have dit kæledyr med, er det også vigtigt med alle de praktiske ting til denne, hvilket også er noget, der kan blive glemt i pakkevirvaret. Har du for eksempel husket kattegrus og all cats kattemad, så din kat får en lige så god ferie som dig? All Cats kattemad kan være med til at holde katten frisk på rejsen. Husk også at efterlad en god portion All Cats kattemad derhjemme, hvis katten bliver passet i hjemmet, mens du er væk.

På den måde er der forskellige ting, som du nemt kan glemme. Dette kan undgås, hvis du laver en pakkeliste, hvor du inkluderer alle de lidt mere kedelige ting, og på den måde sikrer du, at du får det hele med. 

liste

Planlæg ferien

At planlægge sin ferie er ikke noget, som alle synes er lige sjovt, mens andre synes det er utrolig spændende at finde diverse attraktioner, naturområder og så videre, som de kan besøge, når de er i det givne land.

Dog kan den førstnævnte kategori også få meget ud af at planlægge ferien – det kan nemlig sikre den ultimative afslapning på ferien. 

Hvis du har betalt dig fra det hele og bestilt en plads på et 5-stjernet hotel, hvor de både sørger for mad og stranden ligger tæt på, så er der ikke det store at planlægge sig fra.

Hvis du derimod ønsker at have en vis form for frihed i din ferie, kan denne skabes gennem planlægning hjemmefra. Har du allerede en madplan og indkøbslister, der passer til denne, så skal du blot handle og lave maden, og så er du klar. Hvis du allerede har planlagt dine outfits fra start til slut, så er dette endnu en beslutningsproces, som du slipper for i løbet af ferien.

På denne måde er der mange ting, som du kan slippe for at beslutte på ferien, hvis blot du beslutter dem hjemmefra.