sm123

Skal du afsted på en mindre rejse og benytter du til daglig e cigaret? I så fald skal du naturligvis sørge for at have din e cigaret med på ferie! Men er det mærke af e cigaret, du bruger til daglig, nødvendigvis også det mærke, som du bør tage med på ferie?

Der kan være ret stor forskel på mærkerne indenfor e cigaretter og dermed også den type modeller af e cigaretter, som de skaber. Læs med her for at se hvilke aspekter af dine e cigaretter som du bør overveje, før du tager afsted på ferie. 

Mand

Hvor lang tid holder din e cigaret?

Hvis ens e cigaret løber tør for strøm, når man er derhjemme, kan det være ret irriterende. Men når man er afsted på ferie, kan det være ret så katastrofalt. 

Når man er derhjemme ved man trods alt præcis, hvordan man skal anskaffe sig nye batterier til sin e-cigaret eller blot lade den op. Når man er afsted på ferie, kan det være meget mere vanskeligt at finde ud af, hvordan man løser sådanne problemer. Man befinder sig trods alt i en helt ny kontekst, hvor alting er fremmed og man ikke rigtig ved, hvordan man gør ting.

Det handler derfor om at benytte sig af et pålideligt mærke, som for eksempel Joyetech, der har lang batterilevetid. Med sådan et mærke er man mere sikker på netop ikke at løbe tør for strøm på sin e cigaret, imens man er afsted.

Ferie

Har du nok e væske med?

Det er samtidig en god ide at danne sig et overblik over, hvor meget man benytter sin e cigaret, så man bedre kan tage målestok af, hvor meget e væske man er nødt til at bringe med sig. Selve mærket af ens e cigaret kan igen have indflydelse på dette. 

Nogle modeller og mærker af e cigaretter er bedre egnet til at udnytte e væsken, imens andre ikke er det. Det vil sige, at du med nogle modeller skal bruge meget mere e væske for at få det samme ud af den, som du ville skulle med en anden model. 

Du kan sammenligne det ligesom med biler; nogle kører længere på literen end andre.