sm123

Der er mange gode grunde til at besøge og holde ferie i Thailand. Hvem du end spørger, har de hver især deres egen grund til at ville til Thailand. Det er da også et mangfoldigt, eksotisk og spændende land, som byder på oplevelser af alle slags.

Er du historisk interesseret, så byder Thailand på templer og ruiner, som set i historiens lys er spændende at besøge. Det samme gælder for de såkaldte forladte byer. Thailand er nærmest et kulturelt mekka, og du tager ikke skuffet derfra.

Badeferie og storbyliv i Thailand

Er du ude efter badeferie, afslapning og generelt trænger til at få genopladet batterierne, så har Thailand nogle af flotteste hvide sandstrande indrammet af palmer, der giver skygge og hygge. Det turkisblå hav indbyder til mere end en enkelt dukkert. Vi hører ofte Thailand omtalt som paradiset på jorden, og her refereres netop til strandende og de eksotiske øer, som nås efter kortere eller længere sejlads.

Er du mere til storbylivet, skal du naturligvis til Bangkok, som syder af liv hele døgnet. Byen er ikke bare en storby med sit storbyliv, men også et kulturelt skatkammer. Gyldne templer og orangeklædte munke præger livet i Bangkok og nattelivet kører i højeste gear.

Shopping og det thailandske køkken

Shopping er et must når du besøger Thailand. Du finder de fineste forretninger og de sjoveste markeder, hvor du kan købe alt hvad hjerte begærer. Fra træfigurer udskåret i træ til tøj og håndlavede smykker. Når du ikke lige besøger et shoppingcenter men handler med de lokale på markederne eller boderne i gadebilledet er det godt at kunne prutte om prisen. Stort set alt er billigt i Thailand, men priserne disse steder er alligevel sat lidt højt, så du kan tinge prisen ned.

Noget af det Thailand er kendt og berømmet for er det thailandske køkken. Maden er formidabel, men også stærkt krydret og ofte for stærk for vores nordiske maver. Men det ved thailænderne, så de fleste steder kan du vælge hvor stærk maden skal være, så du ikke skal gå fra restauranten med ild på tungen og kradsen i halsen.

En del skandinaver tager til Thailand af helt andre årsager. Landet er kendt for sit natteliv og villige kvinder, og det er i sig selv en industri. mange tager til Thailand for at hygge sig med en thailænder mens de er der og glemmer så alt om det, når de kommer hjem igen.

Kærligheden findes (måske) i Thailand

Andre ønsker at finde en livsledsager i Thailand, men som oftest bliver de snydt, når de finder ”den eneste ene” på en bar og lignende steder. Derfor benytter flere og flere danske mænd internettet for at komme i kontakt med thailandske kvinder. ”Men, her er der også faldgruber”, udtaler Christoffer Paulsen, som driver et website med gode råd til danske mænd om thai dating. Han giver gode råd og tips til de håbefulde danskere, så de undgår nogle af de problemer, som så nemt opstår. Blandt andet fortæller han, at det er vigtigt ikke at sende penge til Thailand før man har mødt kvinden, men at mange alligevel falder i med hensyn til netop dette.

Som du kan læse, er der mange sider af Thailand, som er spændende at udforske. Uanset om det er slappe-af ferie eller de historiske og kulturelle oplevelser du er ude efter.

God rejse!