sm123

I de seneste år har landet Island vundet indpas og popularitet på de mange internationale rejseblogs. Der findes i dag et væld af hjemmesider og rejsebøger, der alle hylder Island for landets storslåede natur. På Island kan du tage på eventyr og aldrig blive træt af at opdage nye fjelde, vandfald og gejsere.

Med den tætte næsten neongrønne græsbevoksning og hvide isbjerge i baggrunden bliver Island til et sandt paradis. Hvis du også har hørt om de mange fantastiske rejseberetninger fra Island og er nysgerrig på, om det er noget for dig, så er du landet det helt rigtige sted.

Island

Stolte traditioner og en vild historie

På Island finder man de allerførste sagaer i verdenshistorien. Sagaerne er eftersigende skrevet ud fra myter omkring gamle islandske slægter og deres indbyrdes stridigheder. Sagaerne fortæller om en historie, der var plaget af plyndringstogter og krige.

De gamle islandske slægter bliver i dagens medier og film portrætteret som værende hævntørstige vikinger, der ikke lader en stridighed passere dem, uden at de selv tager del i den. I dag finder man ikke den samme barbariske hævntørst, men i stedet et væld af historiske naturområder, der alle spiller en vigtig rolle for den islandske historie.  

Storslået natur

Som turist på Island må man tage sig tid til at opleve den storslåede natur, der er så unik for dette land. Her du finder alt fra laguner og gejsere til isbjerge og smukke fjeldlandskaber. Tager du dit kamera med, kan vi forsikre dig om, at du kommer hjem med nogle vilde naturbilleder.

Island

Har du lyst til at opleve denne ekstraordinære natur på hesteryg, er der også mulighed for dette. Der arrangeres nemlig daglige ture med de populære islandske heste rundt omkring i landet. Dette er en unik mulighed for at se Island på en helt ny måde.

Bestil din rejse allerede i dag

Hvis du har besluttet dig for at tage til Island for at opleve alt dette på egen hånd, så er der rig mulighed for at komme til Island med dansk rejseleder. Mange danske rejsebureauer planlægger hvert år et væld af rejser til dette fantastiske land. Vil du være sikker på at få så meget ud af din rejse som muligt, så kan du med fordel rejse til Island med et dansk rejsebureau og dertilhørende rejseledere. Så er du i hvert fald garanteret en god og tryg rejse, hvor intet overlades til tilfældighederne.