sm123

Når man er på ferie og ude at rejse er det skønt at få noget kvalitetstid med familien og vennerne. Når man rejser sammen, skal man ofte få mange timer til at gå med samtale og hygge.

Oplev verden

Det er fantastisk at komme ud at rejse. Når man rejser, udvider man sin horisont og oplever nye sider af verden, der hidtil har været ukendte for én. Man får meget ud af at rejse og lærer nye kulturer at kende. At få kendskab til forskellige måder at gøre tingene på rundt omkring i verden er rigtig sundt for perspektivet. At få nye nuancer på tilværelsen ved at opleve liv, der er meget anderledes, end det liv man selv fører, kan give én en helt ny forståelse af verden. At komme ud i det blå og opleve alting er det bedste, man kan gøre for sig selv.

rejsejokes

Grin på rejsen

Når man rejser skal man have lidt at grine af. Vi kender alle sammen den person, der bare har ærmet fyldt med gode jokes. Banke banke på jokes er altid en vinder og hvis man fyrer sådan en af på rejsen er man garanteret, at ens rejsekammerater nok skal få et godt grin ud af det.

jokes-til-rejsen

Tid til at mindes

Noget, der også er meget skønt ved rejser er, at man får tid til rigtigt at tale sammen. Når man er på ferie og ikke er omgivet af alle sine daglige pligter og gøremål, er der tid til at slappe af, nyde hinandens selskab og få nogle gode snakke. Det er så hyggeligt at mindes alle de ting fra ens barndom, der var gode. Eksempelvis det børnefjernsyn, man så. Nissebanden er jo en af de helt gode. Alle, der har set den julekalender har et helt særligt bånd til alle de søde nisser, der lever deres finurlige liv. Det er utrolig livsbekræftende at få lov til at mindes alle de gode ting fra ens liv. At reflektere over og sætte pris på de ting, der i løbet af årene har formet ens hverdag er en meget fin ting at gøre, når man er ude i den store verden.