sm123

Nogle gange kan det være svært at få det hele pakket ned, når man rejser med de små. Verden har mange dejlige rejsedestinationer for dig og hele familien. Om det er badeferie på Tenerife eller skiferie i Sälen, så kan pakkelisten og listen over bekymringer være lang for børnefamilien. Men med en juniordyne i kufferten er der i alt fald en bekymring mindre – find et stort udvalg af juniordyner her.

Barn der sover

Skab ro og tryghed for de små på turen 

Ændringer i temperaturen, omgivelser og sengen man sover i – på ferierne kan der være mange ting, der er meget anderledes end derhjemme. Det kan være stressende for de kære små at være langt væk hjemmefra, og stressede og urolige børn giver stressede forældre. Men du kan undgå at få ødelagt ferien med gråd og søvnløse nætter, hvis du pakker en smule hjemlighed ned i kufferten til de små. Yndlings dynen hjemmefra dufter nemlig af hjem, og den føles blød og bekendt, så dit barn med lukkede øjne næsten kan forestille sig at ligge derhjemme i sengen. Det er en oplagt mulighed for at skabe noget ro omkring nattesøvnen, ligegyldigt hvor i verden du er. Derudover kan dynerne købes i mange forskellige størrelser og typer, så du kan finde netop den dyne frem, der bedst passer ned i familiens kuffert eller bagagerum. Nogle gange kan det endda være nok at have babydynen med, så dit barn kan genkende duften og følelsen, også selvom han eller hun egentlig er blevet for store til dynen.

Far og baby

Et bredt udvalg i størrelser og stoftyper

Juniordyner findes i mange størrelser både til de helt små og de lidt større, så de passer helt perfekt til din lille engel. Derudover findes de i mange forskellige tykkelser, så dynerne både kan køle på de varme ferier i syden og lune på de kolde ferier om vinteren.  Dynerne kan fås med fyld af dun, fiber eller silke, så de kan være super bløde og super allergivenlige. Når det kommer til udseendet af dynen, er der uendelige muligheder lige fra klassiske helfarvninger, til LEGOmotiver eller disneyprinsesser. Du kan altså tage junior med under armen og lade ham eller hende vælge sin egen dyne, lige nøjagtigt som de gerne vil have, at den skal se ud. På den måde skaber du et endnu stærkere tilhørsforhold mellem barn og dyne. Og jo stærkere et forhold, jo bedre vil dynen være til at berolige på ferien.