sm123

Trænger du til at komme ned i varmen? Og trænger både din krop og dit hjem til en overhaling? Så kan du faktisk snildt kombinere de to ting forud for ferien. Den ene kræver dog formentlig lidt mere tid end den anden.

Læs med her for at finde ud af, hvordan du og dit hus kan blive helt klar til at holde en lang og afslappende ferie. 

vaegmaling

Optimal træning derhjemme med Odin T8

Hvis du har en travl hverdag, og du føler, at det er svært at presse træningen ind i dit skema, så prøv at træne derhjemme på en Odin T8. Det giver typisk en meget mere fleksibel træningsform, hvor du kan træne i dit helt eget tempo og præcis på det tidspunkt, hvor det passer dig allerbedst. 

En rigtig god investering i den forbindelse er et Odin T8 løbebånd. Løbetræning styrker nemlig hele kroppen, samtidig med at du sikrer dig en fantastisk forbrænding både under og efter træning. Odin T8 er desuden én af favoritterne blandt brugerne af løbebånd, og du kan derfor være ganske sikker på, at det er et løbebånd, der virkelig kan hjælpe dig på vej.

Det er desuden også svært at finde på undskyldninger for ikke at løbetræne, når Odin T8 står lige ved siden af dig.

Lad vægmaling tørre, mens du er afsted

Hvis du overvejer at blive hjemme fra ferien, fordi huset i den grad trænger til en overhaling, så kan du faktisk i et vist omfang godt kombinere både ferie og renovering, uden at du behøver at blive hjemme hele ferien. 

Skal du for eksempel male hele huset, skal din nye vægmaling jo typisk tørre i flere dage, før du kan sætte møbler tilbage i huset og hænge malerierne op. Tørretiden er typisk lidt længere ved billig vægmaling, og du har dermed en undskyldning for at komme ud af huset i en længere periode. Du kan typisk heller ikke holde ud at være i huset, når du lige har fyret op for vægmaling, og du skal således under alle omstændigheder helt ud af huset i nogle dage. 

Book derfor en rejse til afgang på det tidspunkt, hvor du er helt færdig med vægmalingen. Men husk at pakke kufferten på forhånd. Du vil ikke kunne finde rundt i dine ting, når de først er pakket ned.

Og husk så, at det at male faktisk er temmelig god motion – du slår dermed to fluer med ét smæk op til ferien.

loebebaand

Hvad skal du huske at have med på ferien?

Når du skal pakke til ferien, afhænger din kufferts indhold selvfølgelig fuldstændigt af, hvor du skal hen. Pas og pung er nødvendige onder på alle rejser, ligesom visum også i nogle tilfælde er påkrævet. 

Skal du et varmt sted hen, skal du alligevel huske en striktrøje til de mere kølige aftener samt minimum ét par sko, som ikke er sandaler. Skal du et køligt sted hen, skal du ikke nødvendigvis lade bikinien blive hjemme. Der kan jo sagtens være spa og indendørs pool på hotellet i nærheden, som kan være rare at dase i efter en lang dag i kulden.