sm123

Der er ikke noget bedre end en velfortjent ferie. Ferie, når vi ser allermest frem til den og måske har allermest brug for den, er en oplagt mulighed for at sætte farten i dagligdagen lidt ned. Samtidig bringer ferie også tid og overskud med sig, og den kan med fordel bruges på sport.

Kombiner ferie og bevægelse

Det behøver ikke at være besværligt eller hårdt at dyrke sport i løbet af sin ferie. Afslapning betyder nemlig ikke kun, at man skal ligge på sofaen, men også, at man skal prøve nye ting og bruge sin tid fornuftigt. Det er nu, at tiden er der til at komme i form. Det fede ved at dyrke sport er, at man først og fremmest kun har brug for sig selv til at udøve den. Og man kan dag for dag følge med i, hvordan ens krop styrkes og bliver sundere. Også under en ferie kan man nemt holde sig i form ved at løbe en tur hver morgen eller dyrke yoga hver eftermiddag. Det eneste redskab, man har brug for, er et sæt løbesko, en positiv tilgang og muligvis et online stopur, hvilket kan være meget praktisk.

Lad din krop trives

Mange af os sidder hovedsageligt ned i løbet af arbejdsdagen. Vi sidder foroverbøjet og sammenkrøllet på vores kontorstol, og dette har store konsekvenser for vores helbred. Vores øjne tilpasses skærmens blå lys, og vores rygsøjle, skuldre og nakke lider under stillingen. Dette kan for mange føre til dårlig ryg og hovedpine. Kroppen trænger simpelthen til bevægelse, variation og stræk af og til. Der er helt sikkert mange ting, man kan gøre, for at komme dette problem til livs, men en af de vigtigste ting er generelt at have en stærk og sund krop. En stærk ryg fører ofte til en bedre holdning, og man vil generelt kunne opleve en øget mængde energi, hvis man føler sig tilpas og modstandsdygtig i sin krop. Det handler altså om at prioritere sin krop og lytte til, hvad den har brug for. I løbet af sin ferie er der rig mulighed for at komme ind i en god sports-rytme og prøve forskellige sportsgrene.