sm123

Du kender sikkert følelsen. Man er lige kommet hjem fra en fed ferie, og i starten er det da også rart at være tilbage på velkendt jord. Men du kommer alligevel ikke til at være længe ude i det grå danske sommervejr, før du igen længes efter en rejse udover de nationale grænser. 

Det eneste problem ved dette er, som med så mange andre ting, at selvom længslen og lysten er der, er det ikke ensbetydende med at pengene er der. 

Vores økonomi holder os alt for ofte tilbage fra at udleve vores drømme, og det er da også for dårligt. Når længslen også hiver i en mod varmere lande, er det heller ikke lige sådan at man har lyst til at begynde at spare op. Det kan trodsalt komme til at tage rigtig lang tid, og man vil jo gerne afsted så hurtigt som muligt. 

Penge kontantmønter euro valuta

En lån online er den hurtigste vej til din næste rejse

Vil du gerne have dine penge så hurtigt som muligt, så er et lån online absolut den hurtigste mulighed. Du får ofte svar på din ansøgning indenfor en time, og ikke længe efter vil pengene være tikket ind på din konto – i hvert fald hvis din ansøgning er blevet godkendt. 

Det er ikke længere kun låneudbydere udenom din bank der tilbyder online lån, men flere banker er efterhånden også begyndt at tilbyde at låne penge ud online og lade dig få svar så hurtigt som muligt. 

Bankerne har dog en del flere kunder og en del flere ting at holde styr på end de individuelle låneudbydere, så et kvik- eller smslån vil nu engang alligevel være den hurtigste vej til penge. 

Overvejer du et kviklån er det dog her vigtigt at nævne at renterne på disse lån ofte er en del højere end på din lån du kan tage i banken. Det er til gengæld muligt for dig at tage et laverebeløbslån på helt ned til 2000 kr., mens det i banken sjældent er muligt for dig at låne under 10.000 kr.

æske gave gave xmas fejre

Ønsk dig en rejse i gave

En anden hurtig måde at få penge på, er ved at få dem foræret. Det er dog lettere sagt end gjort. Det er trodsalt mange penge der skal ligges i sådan en rejse, og det er sjældent lige et beløb folk bare giver væk, ligegyldigt hvor meget du betyder for dem. 

Ønsker du dig penge i gave derimod, er der meget større sandsynlighed for at du får dem foræret. Der er intet galt i at sige at du ikke vil have andet end penge til en rejse i gave – om det så er til din fødselsdag eller til jul. 

Dine venner og familie vil selvfølgelig også gerne give dig noget du bliver glad for, og hvis de ser hvor glad du er for at rejse, vil det sikkert ikke være svært at overtale dem. 

Selv hvis du ikke får alle de penge du skal bruge i gave, så vil det alligevel være en rigtig god start til din opsparing.