sm123

Mange oplever et vist pres, når feriesæsonen nærmer sig. Blev det alligevel ikke i denne sommer, at du kom til at føle dig helt bikiniklar inden ferien, eller er du klar til en hård slutspurt for at blive klar?

Mens nogle håber på et mirakel, så arbejder andre mere realistisk og langsigtet med deres sundhed. De sidste har nok bedst chancer for at opnå den ønskede sunde krop, som har det fint med at gå i badetøj.

Sundhed er bedst på den lange bane

Selv om nogen mener, at en kort og intensiv slankekur og sundhedskur må kunne udrette mirakler, så er det altså ikke den sundeste måde at blive slank og sund på. Og resultaterne er da ofte også både tvivlsomme og kortvarige.

bade

Skal det lykkes for dig at opnå den sunde og stærke krop, som du gerne vil have, så er det et langtidsprojekt, du skal have gang i. Sundhed bliver ikke opbygget over en nat.

Derfor er du nødt til at tage det lange seje træk og sørge for, at du lever et sundt liv hele året rundt.

Kost og motion i de rette mængder

Det er vigtigt, at du lever sundt. Det betyder blandt andet, at du bør motionere hver dag. Det behøver slet ikke at være på eliteplan eller i timevis hver dag. Bare lige nok til at holde godt gang i kroppen.

Desuden betyder det meget for din sundhed, hvad du spiser, og hvornår du spiser. Lever du et travlt liv, så kan det være svært at lægge både motion og sund kost ind i dit skema. Men det skal du. Det er faktisk det vigtigste. Så gør dig selv den tjeneste at få motioneret fornuftigt og at få lagt dine måltider ind i et skema.

Den sunde kost

Kostmæssigt bør du leve varieret og regelmæssigt. Undgå for meget fedt og sukker, og hold dig endelig ikke tilbage i forhold til det grove og det grønne. Og få drukket de to liter vand dagligt, som du anbefales.

For at sikre dig, at du får en kost, som kan leve op til de mange krav, så kræver det måske mere tid og overskud i hverdagen, end der er i dit liv. Løsningen på den udfordring kunne være, at du laver en aftale med et firma, der leverer sunde måltidskasser. Det kan sikre dig, at du har de rette råvarer til at producere nogle gode og ernæringsrigtige måltider til dig selv og din familie.

Din sunde krop er skøn i badetøj

Når du sørger for at have en sund og stærk krop som en generel livsstil, så er det slet ikke noget problem at trække i badetøjet og det lette sommertøj, når du er ude at rejse. Det er jo bare skønt at komme ud i verden og indsnuse de mange nye indtryk.

Når du lever sundt, har du nok også gode kræfter og god energi til at gå på opdagelse i det fremmede. Det er skønt at rejse.