sm123

Linkbuilding er et fænomen, som i dag bliver anvendt flittigt til at sprede budskabet om viden, forskellige varer, budskaber eller services rundt om på nettet. Med linkbuilding får man flettet et budskab ind i en anden kontekst og skaber forbindelse mellem flere interesseområder. På den måde får man en større bevægeflade for ens produkter eller hjemmeside og man har dermed mulighed for at få ens budskab ud og skabe nye forbindelser mellem produkt og kunde.

Sådan bruges linkbuilding til at skabe relation til en kunde

Der er mange eksempler på, hvor linkbuilding bruges mellem forskellige kontekster. For eksempel kan en hjemmeside om eksotiske mad og drinks opskrifter lede videre til information om rejser mod varmere himmelstrøg. Man danner så at sige link mellem produkter og kunde i en anden kontekst, end hvor kunden måske først ville lede efter netop det produkt. På den måde får man også skabt en interesse og vakt en nysgerrighed, som måske ellers ikke ville være opstået. Linkbuilding er således en særdeles effektiv metode til at nå ud til flere potentielle kunder.

Computer Google

Budskabet om rejser kan deles i mange sammenhænge

Budskabet om rejser er nemt at dele. Det er noget som mange af os godt kan lide og som vi gerne vil have mere af. Samtidig er der mange områder, som kan kobles sammen med det at rejse. At rejse handler nemlig om mange forskellige ting. Det handler om oplevelser, om smags- og synsindtryk, om at slappe af og stresse mindre, om at udvide sin horisont og udvikle sig som menneske. Fordi det at rejse kan indeholde så mange forskellige elementer, er der også mange sammenhænge, som rejser kan kobles sammen med. 

Eksempler på områder hvor rejsen kan kobles på

Artikler om stress, livsstil, fritidsinteresser, hus og have med videre er blot eksempler på, hvor man kan have linkbuilding, der leder læseren videre til en hjemmeside om rejser. Emnet om rejser flettes let og naturligt ind i den øvrige artikel og vil dermed på en naturlig måde lede læseren videre. Med denne type annoncering vil man opnå en højere besøgsrate på sin hjemmeside – både til glæde for en selv og kunden.

Advertising street

Kom i gang allerede i dag

Mange hjemmesider forsøger sig med diverse annonceringer og adwords for at tiltrække flere besøgende. Linkbuilding er et effektivt supplement, som med garanti vil hjælpe besøgstallet på vej. Start allerede i dag ved at klikke videre på linkbuilding, hvor du kan finde mere viden og inspiration.

Jo flere hits jo flere reklamesponsorer

En af fordelene ved at tiltrække flere besøgende til ens hjemmeside er også, at det kan gavne en på reklamefronten. Har man en blog eller en portal, der sponsoreres helt eller delvist af reklamer, kan et øget besøgstal sikre bevarelsen af aftalerne samt øge indtægten. Jo flere besøgende man har på sin hjemmeside, jo flere penge kan man tillade sig at tage for reklameplads. Linkbuilding kan dermed hjælpe en til at køre sin blog eller portal videre, så man kan fortsætte med at dele alt det man har på hjerte med omverdenen.