sm123

Der findes vel nok ikke det kæledyr i Danmark, som kan måle sig med hunden. Det skulle da lige være katten, som kommer ind på en flot andenplads over de kæledyr, vi danskere holder. Ikke desto mindre, så indtager hunden igen den absolutte førsteplads over kæledyr i Danmark. Vi elsker vores hunde og alle de gode oplevelser, som vores hunde kan være med til at give os. Det er dog vigtigt, at man ikke glemmer, hvilket stort arbejde det også medfører, når man anskaffer sig en hund. Hele familien skal være indstillet på at deltage i arbejdet med hunden. På den måde bliver det at få et kæledyr en fælles opgave for alle. På den måde kan i med garanti føje et ekstra medlem til familien og få de store oplevelser, som en hund kan være med til at give jer som familie.

Udstyr til hunden

Der følger en pæn ekstraregning i kølvandet på anskaffelsen af en hund. Udstyr til hunden er vigtigt at anskaffe sig og i mange tilfælde helt uundværligt, når man skal opdrage og beskæftige sin hund. De fleste hunde går alene i dagstimerne, mens familien er på job eller i skole. Derfor er det vigtigt, at man giver hunden det rette udstyr til at klare de timer, hvor den skal være alene. Det kan være den gode hundekurv, legetøj, vandskål og så videre.

Find det bedste til din hund

Skal du ud og finde udstyr til din hund, så gør dig nogle tanker omkring, hvilke egenskaber det skal have for at kunne beskæftige din hund bedst muligt. Find den snor som din hund går bedst tur med. Vælg den hundekurv, som vil give hunden den bedste tryghed, når den er alene hjemme. Du kan klikke dig til mere god inspiration her. Det gode udstyr kan nemlig gøre en stor forskel for din hunds udvikling. Den gode beskæftigelse og det rette udstyr til gåturen kan hjælpe dig langt hen ad vejen, når hunden stadig er i hvalpestadiet og skal lære at begå sig ude i den store verden.

Et godt hundeliv er ture ud i naturen

Det er vigtigt at huske, at hunden elsker at komme ud og blive rørt. Din hund har godt af at komme ud og få nye indtryk. Man kan sige, at en tur ud i naturen for din hund er det samme, som når vi læser avisen. På gåturen får hunden nye indtryk, den snuser sig frem, opdager og udforsker. Det er super sundt for hunden at komme ud fra byen og på opdagelse i naturen. Glem derfor alt om den svære parkering i København. Din hund skal ud hvor kragerne vender for at få de gode indtryk.

mandens bedste ven

Husk at din hund skal plejes jævnligt

En anden ting, som mange hundeejere kommer til at glemme, er den jævnlige pleje af hundens pels, tænder og kløer. En velplejet hund undgår mange sygdomme og problemer i fremtiden. Det kan ofte gøres relativt simpelt og handler bare om, at du er opmærksom på dit kæledyr.

Spring ikke dyrlægen over

Det samme gælder de jævnlige dyrlægebesøg, som virkelig er vigtige, hvis man gerne vil have en hund i mange år frem. Skifter din hund humør, farve på tandkødet, glans i øjnene eller andet, som gør dig mistænkelig, så besøg straks din dyrlæge. Er man ikke klar til at gøre det, så er man ikke klar til at få hund.

Det forpligter at have hund

Det er en stor forpligtelse af få hund i familien. Heldigvis følger der en masse glæde og gode oplevelser med i forbindelse med anskaffelsen af en hund. Passer og plejer man sin hund godt, har man virkelig et godt grundlag for at skabe familiens bedste ven.