sm123

I 2020 er det begrænset med rejser i løbet af sommeren. Derfor bør I allerede nu starte med at planlægge jeres sommerferie. Når forlystelsesparker, fodboldstadion og koncertpladser igen åbner op, kan det være en fordel at arrangere sådan nogle ture i løbet af sommeren og så ellers blive hjemme.

Udover fede udendørsoplevelser er der også mange andre måder, hvorpå I kan få en super hyggelig ferie sammen som familie.

 

Camping i haven

Nogle gange må man være kreativ, og hvis I skulle have være på camping, så slå teltpløkken i ude i haven derhjemme i stedet og lav nogle forskellige aktiviteter. Mulighederne er mange, men et lille udkast kunne være:

  • Lav jeres egen bålplads hvor der er mulighed for at bage snobrød eller lave mad
  • Sæt en trampolin op i haven
  • Spil nogle gode havespil som stangtennis, badminton, kroket eller kongespillet
  • Tag på nogle forskellige endagsture

Det vigtigste man kan gøre, er at opholde sig i campingvognen hele sommeren. Ved at gøre det, er det hele ikke hverdag, selvom man ikke kan komme på ferie. Hvis man aldrig har prøvet denne form for ferie, er det virkelig en oplevelse værd for hele familien.

Hvis I anskaffer en trampolin så sørg endelig for sikkerheden

Hvis I vil have en trampolin i haven, bør den være stormsikret. Stropperne kan sættes fast med pløkker i jorden. Endvidere bør der være et sikkerhedsnet omkring den, hvis børnene ikke er alt for store.

Hvis du er på udkig efter en rigtig god og sikker trampolin, kan det være Berg trampoliner er lige noget for jer. Som forælder bliver du heldigvis aldrig for gammel til at lege, så en trampolin er for hele familien. Det er ikke sikkert at du ligefrem laver kolbøtter, vejrmøller og gymnastik, men dine børn vil synes det er fedt at have dig med deroppe. Endvidere kan du på et tidspunkt- når du ikke har flere kræfter til at hoppe rundt – sætte dig ind på midten og lade alle ungerne hoppe omkring dig.