sm123

At debattere er noget, som skiller vandene. Der er dem der er helt vilde med det og der er dem der hader det. Desværre er det for det meste den samme gruppe af menneske der vinder, og det er dem der godt kan lide at debattere. Der er dem der elsker at diskutere for udelukkende at diskutere. Det kan være smart at samle disse mennesker et sted. Så kan alle dem, der ikke gider diskutere være et andet sted og slippe for dem. Hvert år er der nogle der tager til Bornholm og nyder godt af øens smukke natur. Man kan både kommer dertil med båd og fly. Tager du båden kan du tage din Alfa Romeo med. Så kan du tage hertil og både nyde naturen og nyde, at der for en gangs skyld ikke er nogen der siger noget som helst om det faktum, at du står og diskuterer.

Frodig natur

Tag på rundtur på smukke Bornholm

Der er ingen her i landet der er uenige om, at Bornholm er en meget smuk ø. Det er en ø, der har så meget at byde på, at det ikke er mærkeligt, at det for mange er en oplagt rejsedestination. Øen ligger så langt væk fra dette fastland, at det adskiller sig markant fra hvad vi er vant til herhjemme. Øen har klipper og det er ikke noget man ser herhjemme. Desuden er der meget historie på øen, hvilket blandt andet kommer til udtryk ved nogle flotte og store sten. Dem kan man kigge på og nyde hvordan historiens vingesus giver en et vindpust, som gør, at man lige må passe på og holde balancen.

Hvis man tager til Bornholm for at deltage i et debatarrangement kan man ved samme lejlighed sørge for, at man har en dag mere at være afsted i. Så kan man nemlig rejse rundt på Bornholm og på den måde nyde øen. Det er en skøn ting da det gør, at man på den måde kan få det allerbedste ud af den smukke ø. Det er smartest at cykle da øen er så forholdsvis lille, at man sagtens kan cykle rundt. Ved at cykle er det også langt nemmere at holde pause ofte da man ikke skal finde parkeringsplads og lignende.

Båd i sø

Find hyggelig hytte på Bornholm

Hvis du vælger at tage til Bornholm på det tidspunkt, hvor alle andre også tager til Bornholm kan det sagtens være, at det bliver svært at finde et sted at bo. Der er nemlig så mange forskellige steder, at det af og til kan være svært at finde en hytte. Hvis alt er overbooket kan du dog heldigvis altid finde plads på en campingplads. Her kan man så overnatte og nyde, at man sagtens kan tage ud og debattere om dagen og få det bedste ud af det.