sm123

Drømmer du også om at rejse til det fantastiske kontinent Afrika? Der er mange ting og se, men de fleste vælger at fokusere på dyrelivet. Mange vil også nyde den fantastiske fauna, der findes på kontinentet, og man behøver ikke være naturfagligt stærk for at se skønheden. Du kan eksempelvis se de fantastiske azobetræer, der kan blive op til 50 meter høje, som bruges til at lave fantastiske plankeborde, som man kan se her https://plankebord.dk/azobetrae-planker/.

Savanne i Afrika

Afrika vil forbløffe alle

Der venter uforglemmelige oplevelser i Afrika. Alle kender til de kendte safarirejser, hvor det virkelig handler om at opleve Afrikas sjæl. Man kan se vilde dyr tæt på i deres naturlige habitat. Man kan tage på bjergbestigning og vandring, hvor man kan se Afrika fra sider, som man ikke havde regnet med. Man kan tage en ganske almindelig badeferie med pool og smuk strand. Man kan møde traditionelt stammefolk. Mulighederne er mange, og der er noget for enhver smag.

Noget som er overset i Afrika, er den smukke fauna. Mange mennesker forbinder nemlig Afrika med tørke og savanne. Men landet kan meget mere end det. I de nordlige egne finder du regnskoven, hvor der lever alverdens vilde dyr i det fugtige miljø. Der er store bjerge såsom Kilimanjaro, hvor du kan opleve sne og is på toppen. 

Azobetræerne 

Et af de fantastiske syn, der kan møde dig i Afrika, er azobætræerne. Træerne bliver enormt høje, de bliver nemlig helt op til 50 meter. Udover at blive utroligt høje, så er træerne også utroligt stærke. De bliver også kaldt for jerntræer, og det forstår man virkelig når man ser dem. Savner man Afrika, når man er hjemvendt, så kan man jo for eksempel købe et bord, der er lavet af det fantastiske materiale.

Det er en virkelig god træsort, der vil holde i mange år ud i fremtiden. Så drømmer man om et tungt og slidstærkt møbel, så kan man godt kigge i disse træers retning. Træet bruges ofte ved havnebyggerier, da det virkelig kan holde til damp og vand uden at tage skade. Ønsker man et møbel med patina, kan man for eksempel bruge azobætræ, der allerede har taget dets værnepligt på havnen.

Plankebord og rejse

Husk tilbage på dine rejser 

Hvad enten du er backpacker eller tager på en dyr safari, så drømmer alle om at huske tilbage på deres rejser. Det er ikke altid, at man kan have alt det med i kufferten, som man ønsker. En god souvenir kunne derfor være, at man køber træ, som man ved kommer fra Afrika. Så kan man mindes sin rejse, hver gang man kigger på det.Oplev Afrika, hvad enten det er på en ferie eller med et fantastisk møbel i det hjem.