sm123

Alle mennesker har en bucket list. Til dem af jer, som måske ikke kender konceptet, så er det en form for ”liste” af ting man skal gøre inden man ”sparker” the ”bucket”. Det er et engelsk udtryk, to kick the bucket, altså at man dør. Så en bucketlist er altså en liste ting man gøre inden man dør. Og det er noget alle mennesker et eller andet sted har gemt i deres hoveder. Mange ting er ens, folk vil gerne opleve et eller andet der er personligt for dem inden de dør, og det er klart at de prøver hvad de kan for at få det opfyldt. Personligt så vil jeg da rigtig gerne se Mona Lisa i virkeligheden inden jeg dør, og det er ikke fordi det er svært at opleve, jeg har bare ikke taget mig sammen til det. Men på den anden side regner jeg ikke med at dø lige foreløbig så det venter lidt.

Men en ting der ikke kan vente for mig og som heller ikke burde vente for dig er, at opleve USA på egen hånd. Og når det kommer til at opleve USA så er der nok intet der er bedre end New York. Byen der byder på flere mennesker end vi har i hele vores land indeholder alle de bedste ting ved USA og sjovt nok også mange af de skøre og mindre gode ting. Men det er sådan en oplevelse i sig selv at jeg ikke kan holde mig fra, at lave en opfordring til dig med det samme om, at du skal købet flybilletter til New York så snart som muligt og opleve det Store Æble i person. Det er en oplevelse som vil ændre dit liv og hvordan du anskuer forskellige ting.

Hvad du kan opleve med et par flybilletter til New York

Hvorfor er det helt præcis at jeg er så entusiastisk for, at du skal tage hen og købe et par flybilletter til New York sådan uden videre? Det er fordi, at der simpelthen er så meget at opleve. Og jeg ved allerede at du sidder og siger til dig selv lige nu ”ja, men det er der mange steder som ikke koster det hvide ud af øjnene at tage hen til”, og det er der jeg må stoppe dig, for det koster faktisk ikke nær så meget at tage til New York som du tror.

Nej, for det er faktisk sådan at priserne på flybilletter til New York er faldet så markant de sidste par måneder, at det nærmest er som om, at de giver dem væk. Det vil altså sige, at for næsten ingenting kan du opleve helt ekstraordinære ting som Broadway, Times Square og Trump Tower som jo nu lige pludselig er blevet mere relevant end nogensinde før.

Så gør dig selv den tjeneste og oplev New York inden det er for sent eller det bliver for dyrt igen. Priserne er lavere nu end de nogensinde har været.