sm123

Det er ikke altid nemt at finde den perfekte gave. Faktisk er der nogle, der finder det så vanskeligt, at de er nødt til at hente inspiration på nettet. I denne sammenhæng er der mange, der glemmer, at en gave ikke nødvendigvis behøver at være materiel. Der findes nemlig et hav af interessante oplevelsesgaver.

Er oplevelsesgaver noget, du er åben over for, så finder du herunder fem fremragende oplevelsesgaver til ham.

1. Kør sportsvogn

De fleste mænd har en indre drengedrøm om at få lov til at sidde bag rattet i en ægte sportsvogn. Det er der flere danske eventbureauer, der tilbyder. Typisk kan en tur på 15 min. købes for 895 kr.

I Danmark er der mulighed for at køre bl.a. Lamborghini, McLaren og Ferrari. Derfor finder du med garanti også en sportsvogn, der appellerer til modtageren af oplevelsen, hvad enten modtageren er 25 eller 70.

2. Whiskysmagning

Er det en gave til en mand, der er vild med whisky? Hvad er så mere oplagt end en whiskysmagning, der er organiseret af en sand connaisseur? Vær dog opmærksom på, at disse smagninger kan variere en del i pris.

I denne forbindelse bør det understreges, at oplevelsen er bedst, hvis der er tale om whisky af en vis kvalitet. Det bør naturligvis inddrages i dine overvejelser, da det kan gøre smagningen dyrere end først antaget.

whiskysmagning

3. Tandemspring

Hvis du gerne vil være den glade giver af en oplevelse, der får adrenalinen til at pumpe, så er det oplagt at overlevere et gavekort til et tandemspring. Det er en anderledes og spændende gave, der sjældent forventes.

Er det noget, der har vækket din nysgerrighed, så kan du på denne side blive klogere på tandemspring samt mulighederne for at bestille oplevelsesgaven.

Tandemspring

4. Lav egen øl

Det er de færreste mænd, der ikke er glade for øl. Derfor er der også mange, der vil finde det interessant at brygge deres egen øl. Der findes flere mikrobryggerier, der tilbyder rundvisninger, prøvesmagninger samt aktiv deltagelse i bryggeprocessen.

5. Wellnessophold

Mange tror, at det kun er en kvindelig modtager, der vil smile, når gavepapiret flås af en billet til et wellnessophold. Det er dog ikke tilfældet. Wellness er for begge køn, og begge køn vil sætte pris på en sådan gave.

En sådan gave er særligt ideel, hvis du leder efter en gave til din partner. Hoteller med wellnessafdelinger er romantiske og emmer af afslapning. Derfor er det også en stund, hvor I kan nyde hinanden og jeres samvær. Ergo er dette en pragtfuld gaveidé.