sm123

Det kan være svært at finde ud af, hvad man skal give en nyudklækket student i studentergave. Uanset hvilken uddannelse, der har været tale om, kan man være sikker på, at den unge student har brugt flere år på at sidde med hovedet begravet i en stabel af bøger.

Når man får studenterhuen på, eller eksamensbeviset i hånden, er denne oplevelse noget, som de fleste kun oplever én gang i livet. Derfor skal det fejres med manér, hvorfor man godt kan give lidt mere ekstraordinære studentergaver.

Når man har siddet i flere år og haft tankerne fulde af teoretikere, matematiske ligninger, sprogforståelse og mange andre svære emner, er der ikke noget bedre end at slippe bøgerne og komme ud og opleve verden.

Mange studerende har måttet gå på kompromis med deres sociale liv og deres eventyrlyst under deres studier. Derfor er rejser blandt de mest eftertragtede og perfekte studentergaver, man kan give til én, der endelig kan nyde en smule frihed før virkeligheden starter op igen med fast 9-16 arbejde på et indelukket kontor, en butik eller en fabrik.

studentergaver

Hvor skal rejsen gå hen når man giver studentergaver?

Med studentergaver handler det om at tilpasse disse til modtageren. Vælger man at give en rejse som studentergave, kan man med fordel tænke i samme baner som den nybagte student. Er der tale om en ung student, der efter flere år på SU ikke har haft tid og råd til at udskifte klædeskabets indhold, er en rejse til London eller USA perfekt som en shoppingtur for at invitere nyt tøj og nye indtryk ind i hverdagen.

Har man derimod med en sproglig student at gøre, der måske har haft et bestemt sprog såsom fransk, engelsk, tysk eller japansk som hovedfag, kan man give en rejsegave til dét land, hvor den studerende kan bruge sine lærte kompetencer i praksis.

Studentergaver skal være spændende og udfordrende, men også lægge op til afslapning og restitution for den studerende, der endelig kan lægge bøgerne på hylden og komme ud og nyde livet. Vælg derfor en rejsedestination, der passer til den person, der skal modtage gaven.

studentergaver

Du kommer langt, hvis du i god tid inden gaven skal afleveres spørger den unge, hvilke rejsemål de godt kunne tænke sig at opleve og hvorfor.

Hvor mange penge bør du ofre på studentergaver?

Du skal naturligvis ikke tømme din egen konto for at give flotte studentergaver. Derfor kan du med fordel gå sammen med andre for at give en rejsegave til en nyudklækket student. På denne måde kan du sagtens vælge en lækker rejsedestination, uden at du skal betale hele gildet selv.

Du skal også gøre dig tanker omkring modtagerens egen økonomi inden du booker en rejse til et lidt dyrere sted. Hvis ikke du har planer om at skulle betale for lommepengene til rejsen, må du derfor tænke på, om en weekendtur til London er bedre end en uges ferie på Tenerife.