sm123

Der findes ikke noget bedre end en tur sydpå til de varme lande, hvor man kan få sig en pæn brun kulør og børnene kan pjatte løs dagen lang i det skinnende lyseblå hav eller baske løs med de små arme i en børnepool.

På en god ferie får man mulighed for at komme rigtig ned i gear og slappe rigtig godt og grundigt af, før hverdagens stress og ræs går i gang igen. Men noget der så absolut ikke er stressende er pakningen. 

At fragte alle sine ting med sig på ferie kan være noget af et slid og har givet mere end én øm skulder i tidens løb. Læs med her og få gode råd til hvordan du kan gøre din pakning lidt nemmere for dig selv.

kuffert

Køb noget ordentligt rejseudstyr

At skulle løbe gennem en travl lufthavn med armene fuld af bagage bliver kun en endnu mere rædselsfuld og stressende en oplevelse, hvis tasken er ved at revne i siderne eller hjulene på kufferten nægter at dreje rundt. At rejse er allerede en ret stressende oplevelse for de fleste mennesker og der er ingen grund til at gøre tingene endnu svære for dig selv ved at slæbe rundt på gamle faldefærdige tasker og rygsække.

Køb derfor nogle gode kufferter og rejserygsække i god kvalitet, som du ved kan holde til lidt af hvert. De stakkels tasker bliver trods alt slæbt og smidt rundt her og der på deres rejse, så det er vigtigt, at de kan holde til lidt af hvert.

Det er vigtigt, at udstyret er i orden, så din rejse har alle de bedste chancer for at blive en god oplevelse. Derfor er det også en god ide, hvis du lige husker at købe nogle ekstra dykkermasker hjem til børnene eller måske endda nogle svømmefødder, så de rigtig kan få lov til at boltre sig i vandet og have en dejlig oplevelse.

Vær omhyggelig når du pakker

Under selve pakningen er der også en del ting du kan gøre for dig selv for at gøre selve rejsen en del mere behagelig.

Du kan for eksempel genoverveje, hvordan du lægger dine ting sammen når du lægger dem ned i kufferten eller rejserygsækken. Hovedpointen er at bruge al den plads du har til rådighed og ikke skabe små luft bobler her og der, som tager noget af din dyrebare plads fra dig. 

Smid derfor ikke bare tingene ned på må og få ned i kufferten, men gør dig lige lidt umage for hvordan tingene ligger og lig tøjet pænt ned i kufferten, før du hælder noget mere ovenpå. Du vil på den måde ikke kun have mere plads til rådighed men dit tøj vil faktisk også se en hel del pænere ud, når du kommer frem til hotellet engang. 

Gør også dig selv lige at genoverveje de ting du tager med på ferie. Er det for eksempel helt bydende nødvendigt for dig at have hele 3 par sko med eller kan du godt nøjes med 1?