sm123

Internetshopping er mere udbredt end nogensinde før og vi er vilde med gode tilbud og at spare penge. Men, hvordan sikre du dig de bedste priser hver gang? Kan du være sikker på, at du ikke betaler for meget for en vare?

Når du handler på nettet kan det være svært at overskue, hvor du finder de billigste og bedste tilbud på netop det du leder efter og der findes vel næppe en mere kedelig oplevelse end at finde ud af, at du har betale for meget. Derfor vinder prissammenligningssiderne frem blandt os forbrugere.

Hvad er en prissammenligningsside?

Det er ganske simpelt en side, der giver dig som kunde muligheden for at gå ind og søge på specifikke produkter og finde den billigste pris. Prissammenligningssiderne sørger for at indhente data fra nogle ellers alle sider, alt efter, hvordan de er sat op. Du kan altså på denne måde finde de bedste tilbud og priser på produkter du leder efter uden at skulle tjekke de forskellige butikker individuelt.

shop_online_prissammenligning

Husk altid at tjekke, om der er lagt fragtpris til, når du sammenligner, for en vare hvor prisen er inklusive fragt kan ved første blik synes dyrere end en, der ikke har fragt medregnet.

Ny prissammenligningsside

Der findes allerede en række kendte og brugte sider du kan vælge at søge på, men indimellem kommer der også nye til. I øjeblikket er den nyeste dreng i klassen prissammenligningssiden Pricesurf, der er kommet på markedet med en lidt anden tilgang end vi kender fra de eksisterende sider af samme slags.

Her kan du nemlig enten klikke dig direkte ind på de mest populære kategorier eller selv søge efter det du mangler, det giver en super god og hurtig oversigt for dig, når du gerne vil være sikker på at få adgang til de bedste priser på nettet.

I bund og grund fungerer det på samme måde som Google, bare med produkter og priser. Den billigste vises først og sådan fortsætter det ned til den dyreste variant.

shop_online_prissammenligning

Skal man have en webshop?

For et komme på en prissammenligningsside, skal man have en webshop. Men det er langt fra den eneste fordel ved at udbyde dine vare på nettet, for med en webshop kan du nå mange flere kunder over hele verden frem for at ’nøjes’ med dem, der kommer forbi den fysiske butik.

Det er en oplagt mulighed for at komme længere ud og give dine kunder muligheden for at shoppe hjemmefra.

E-handel er et spændende og bredt emne, der ikke bare omhandler webbutikker og prissammenligningssider, men spænder meget bredere. Er du interesseret i at blive klogere på e-handel og, hvad det kan gøre for dig, så kan du læse meget mere på www.fdih.dk, hvor alle de bedste nyheder, analyser og events for medlemmer er samlet.

Det er efterhånden umuligt at komme udenom den tilstedeværelse på nettet, som langt de fleste butikker allerede har opdaget fordelen ved og det vil kun gå en vej i fremtiden.