sm123

Du er helt sikkert med på, hvorfor det er dårligt for miljøet at flyve, men er du også klar over, hvorfor det er så fedt at rejse i bil? Du får mulighed for at se vejene til din destination på en helt anden måde, så selve transporten bliver en oplevelse i sig selv. Og så er det også bare rigtig hyggeligt at køre landevejene tynde! En super god mulighed for at rejse billigt, praktisk og fedt er at få fat i en bil, du både kan bo og køre i. Så sparer du hotellerne, og der er bare et eller andet ved fornemmelsen af hele tiden at være hjemme, selv når du sidder på en strand i Frankrig og nyder bølgernes brus.

Folkevogn

Indret den perfekte stue på hjul

Når du skal have styr på interiøret i din bil, skal du endelig ikke glemme tapetet. Du kommer virkelig langt med flotte tapeter, når du skal skabe hyggelig stemning i dit mobile hjem, og mange steder kan du også finde rigtig billigt tapet, så det er en nem og god løsning, når du gerne vil indrette nemt og fint. 

Men der skal også andet end tapeter til, når du skal skabe den perfekte stue på hjul. For eksempel er det en god ide med en sovesofa, som både kan fungere som sofa og seng. Så er det ligeledes vigtigt med et sted, du kan sidde og koncentrere dig. Du tænker måske, at du ikke får brug for den slags på ferien, men det er altså bare godt at kunne sætte sig med sin computer, en notesblok eller måske en lommelygte, der skal have skiftet batteri. Sørg derfor for at have en bordplade af en art, som du kan bruge til skrivebord.

Et ekstra råd du kan benytte dig af i forhold til tapet, er at du skal besøge nicetapet.dk. Her finder du masser af moderne tapeter, som kan give liv til indendørsmiljøet i din bil. Så skal du selvfølgelig også huske at have en køletaske med til mad og drikke, og så er du sådan set klar. 

Hvilken bil skal du vælge?

Selvfølgelig skal du også tage stilling til, hvilken bil du gerne vil køre i. Vil du gå all-in på klassisk hippie-stil og vælge et folkevognsrugbrød, eller er du den mere miljøvenlige type, som er klar til at snuppe en elbil? Der er ingen tvivl om, at elbilen er den bedste ide, hvis du gerne vil være opmærksom på at udlede mindre CO2. 

Hvis du ender med at vælge en elbil, er der lige nogle ting, du skal være opmærksom på. For eksempel har du brug for ladestationer, når du kører rundt. Derfor er det fornuftigt på forhånd at gøre sig klart, hvor du kan få ladet din bil op. Efterhånden er det dog muligt rigtigt mange steder, så det bør ikke være et problem.

Så skal du naturligvis også have en lader til elbiler derhjemme. Det er vigtigt, for du kommer altså ikke så langt på en tom bil. Det er bare fedest at kunne køre afsted med visheden om, at der kommer til at gå lang tid, før du skal lade igen.