sm123

Hvis du virkeligt ønsker at tage hele din familie med på ferie, får du nogle gode råd her. Familierejser er nemlig ikke altid helt simple, og derfor er det en god ide at forberede sig lidt. Ligegyldigt om det er transporten, hotellet eller agendaen, der bekymrer dig, kan du finde hjælp her. 

Er børnene bange for flyveren? 

Hvis dine børn – eller du – er bange for at flyve, får du nogle gode tips her. Først og fremmest bør du vide, at det er ganske normalt at frygte højderne i flyveren. Men der er noget, du kan gøre for at komme problemet til livs.
Det handler blot om, at du skal fortælle dine børn om, hvordan en flyver fungerer. Du skal forklare dem, hvad alle de mærkelige lyde er, og du skal forsikre dem om, at det er ganske sikkert.
Dette kræver dog, at du selv ved, hvor alle lydene kommer fra, og det kan du med fordel sætte dig ind i.

Strand

Find et familievenligt hotel

Når flyveturen er overstået, bør du investere noget tid i at finde et familievenligt hotel. Eller, dette bør du faktisk overveje at gøre inden afrejse.
Men hvad er et godt hotel for en familie? Først og fremmest skal det være et sted, hvor der er aktiviteter for alle. Hvis I har små børn med, bør I også overveje at fravælge såkaldte ”ungdomshoteller”, hvor der vil være gang i festen hele natten.

Lav en agenda, inden I tager afsted

Inden afrejsen bør du også kigge på de forskellige muligheder, som destinationen byder på. Er der nogle ting, som du eller andre familiemedlemmer virkeligt gerne vil nå? Så bør I prioritere tid til disse aktiviteter i starten af ferien – ellers er der en risiko for at tiden løber fra jer.

Solnedgang_palmer

Sådan kan du finansiere rejsen

Lån nemt her, hvis det bliver lidt presset at få råd til ferien. Familieferier kan være dyre – især hvis du har mange børn. Derfor er der ingen skam i at tage et lån, der kan finansiere jeres rejse. Det vil være skønt at komme afsted med børnene, og så længe du låner ansvarligt og finder et billigt lån, kan du altid betale pengene tilbage, når du er frisk efter ferien.

Husk at nyde tiden sammen

Når I først er afsted på ferien, er det lige meget, om den er finansieret af en opsparing eller et lån. Du skal huske at nyde tiden sammen med familien.
Familieferien er der, hvor I kan skabe nogle fantastiske minder sammen, og det bør du udnytte. Husk ligeledes at tage nogle gode billeder, så I sammen kan se tilbage på jeres rejser og oplevelser sammen. Derfor kan du med fordel medbringe et kamera eller en powerbank, så du altid er klar med kameraet.