sm123

Det kan være svært at finde på gaver til ham. I et længerevarende forhold løber man efterhånden tør for tør for materielle ting, man kan give hinanden. Smykker, tøj og bøger er fine gaver, men det kan let ende med at blive ensformigt og kedeligt at give disse forudsigelige fysiske ting. 

Der er det en god idé at gå på nettet efter inspiration til nogle alternative idéer til gaver at give.

Se verden sammen

En god idé er at give en oplevelse. Det kan være noget, I kan gøre sammen på en eftermiddag, men det kan også være en decideret rejse. Giv en tur til en europæisk storby eller ud i noget flot natur, til Middelhavet eller lignende. Sådan en gave er ikke bare noget, du har brugt penge på, det er også et udsagn om, at du gerne vil tilbringe mere tid med din partner.

Når man investerer i en rejse sammen, svarer det til at investere i jeres forhold. Og selvom det måske umiddelbart kan virke som en lidt dyr løsning til en gave, kan man også se det omvendt. Du giver ikke bare din partner en gave, men også dig selv og jer som par. Og det kan sagtens være, at din kæreste får lyst til at betale flere af udgifterne, mens I er afsted, så du ikke skal stå med hele udgiften. I virkeligheden er det vigtigste jo at være sammen, og ikke hvem der lige nøjagtigt har betalt hvor meget. 

Der er altså mange gode fordele ved at give en rejse, så I kan komme ud og opleve verden sammen. Det kan være helt svært at finde rundt i alle de mange muligheder, og også her kan det være en god idé at gøre brug af internettet. Søg rundt på blogs og hjemmesider, der skriver om forskellige rejsedestinationer, anbefalinger og så videre. 

En af de smarteste ting ved internettet er netop denne mulighed for at sprede viden og erfaring imellem hinanden, også selvom man slet ikke kender hinanden. Du kan give din kæreste en tur til et sted, som i har snakket om at tage hen sammen, men det kan også være spændende at finde en mere ukendt og fremmed destination, som I kan udforske med hinanden. Sådan en tur kan I se tilbage på i resten af jeres liv med stor nostalgi.

kram