sm123

Alt for mange oplever at det i stedet for at være afslappende er stressende at tage på ferie. Der er så meget at huske, så meget man skal forholde sig til og efter et stykke tid begynder kroppen at bukke under. 

Rejsestress er et irriterende problem og kan være en plage, når man som ferieentusiast blot vil have lov til at genoplade sine indre batterier inden man igen skal hjem til vante omgivelser.

Her er 2 simple (men effektive) tips, der kan hjælpe med at dæmpe rejsestressen. Det eneste du behøver er lidt hjælp fra antibite og dig selv.

hattedame

Sikke en hovedpine!

Hovedpine er et fysisk symptom der ofte ses hos stressramte: Denne hovedpinetype skyldes spændinger i kroppen, og kan i hverdagen mildnes ved at forsøge at få musklerne til at slappe af ved at tage et varmt bad, prøve mindfullness ect.

Om natten er det dog langt sværere at hindre disse spændinger i musklerne, hvilket kan føre bruksisme også kaldet: ”at skære tænder”. Når du skærer tænder om natten, spændes musklerne i kæbepartiet kontinuerligt hvilket kan føre til hovedpine om dagen. Tandskæreri er heldigvis forholdsvist let at udbedre ved hjælp af bideskinner.

Det behøver ikke koste alverden at anskaffe en bideskinne som er unikt tilpasset dit tandsæt og derfor behagelig at sove med. Brands såsom antibite tilbyder skinner der ved første anvendelse primes gennem nedsænkning i kogende vand – efter det første bid, størknes EVA-plasten og du har en perfekt løsning på hovedpineproblemet.

kvindekamera

Drop al den unødvendige planlægning

En rejse bør være afslappende, og ikke føles som en monumental kamp mod overvældende fjendtlige styrker. Slip tøjlerne og spar op til ferien i lidt længere tid, så du kan hyre guides eller ansatte hos et feriebureau til at planlægge din ferie for dig. 

Drop alt bøvlet med at planlægge en perfekt rute fra ”populær turistattraktion A” til ”verdenskendt turistmærke B” – slap af, tag på hotel og smut med på de allerede planlagte guided tours der står for både transport og madpakke.