sm123

Har man været sammen med sin kæreste i flere år, kan det hurtigt gå hen og blive rigtig svært at finde den perfekte gave. Især hvis den både skal være god, men også romantisk. Måske leder du efter en gave til jeres årsdag eller blot til en fødselsdag. En oplagt gave, der helt sikkert vil slå benene under din bedre halvdel, er en romantisk rejse. 

Det behøver ikke være en fjern destination. Et kropophold i en af Danmarks afkroge kan helt sikkert også sikkert gnisterne i jeres forhold i gang igen. Det handler om at finde den helt perfekte ferie. 

to_mennesker_i_paris

En perfekt valentinsgave

Ønsker man at skrue lidt op for charmen i år? Eller måske har man ry for at have givet kedelige valentinsgaver før? Med en rejse skal du helt sikkert nok komme til at chokere. Ikke desto mindre kan I også sammen planlægge at tage på en romantisk rejse, så I kommer til at fejre Valentinsdag i en romantisk storby. 

Det vrimler efterhånden med gode valentinsgaver, men en rejse, det kan noget! Hav dog styr på din kærestes kalender, så du ikke ender med at booke den weekend, hvor svigerfamilien kommer besøg – eller måske er det lige præcis dén weekend, du skal booke i. Dernæst kommer selvfølgelig det vigtigste. Destinationen.

Den romantiske ferie eller hans drømmedestination?

Et svært valg at vælge imellem. Paris er det mest oplagte sted at tage hen, og kan også klares forholdsvis billigt. Der går mange fly derned (har du klimaskyld, så kan du også tage toget derned). Det behøver dog ikke kun at være den gode gamle klassiker. Flere byer og lande emmer også af romantik. De græske øer er varme og fantastiske at forelske sig på ny i. De nordlige byer i Sverige, Finland eller Norge emmer af ægte vinterhygge i februar måned. Her kan I nok finde en sød hytte, hvor I kan gemme jer fra alt og alle. 

Det behøver dog langt fra at være en romantisk gave. Det kan også blot være hans drømmedestination. Forhør dig lidt omkring, inden du køber nogle billetter. Det skulle jo gerne være et sted, I begge gerne vil besøge. Men husk at være diskret med det. 

Måske er du i stedet så heldig, at kærestens drømmedestination også er et romantisk sted. Så slår du to fluer med ét smæk. I sidste bør du dog ikke fokuserer så meget på, at det skal være romantisk. Når blot det er jo to afsted, skal det nok blive romantisk ligegyldigt hvor I er. Med lækker mad på en restaurant og et godt hotel, så er den helt sikkert i hus.

et_par_i_solnedgangen

Søg efter billetter i god tid

Uanset om du sætter dig for, at I skal en weekend til Ystad på spaophold eller om I skal på kærestetur til Venedig, så er det en god idé at være i god tid. Der er altid penge at spare, når man er tidligt ude. 

Er man den spontane type, kan man også vælge at vente til sidste øjeblik og lede efter afbudsrejser. Dette kræver bare, at man er sikker på at have en weekend fri til netop sådan en ferie. Det er uden tvivl muligt. Her er der altså også en god portion penge at spare. Så skal du blot finde ud af hvilken type, du er. Den der planlægger i god tid eller den spontane type i sidste øjeblik.