sm123

Vi drømmer nok alle sammen om lidt mere ferie i hverdagen, for der er ikke noget bedre end den tid, vi tilbringer, når vi er ude at rejse. Her kan vi slappe af, være os selv og forkæle os selv med alle de luksus goder, vi ikke har normalt. Det er dog begrænset, hvor meget ferie der er plads til, men det betyder jo ikke, at vi ikke kan skabe lidt feriestemning i hverdagen alligevel. Her får du gode råd til, hvordan du bringer feriefølelsen med hjem.

Husk at forkæle dig selv engang imellem

Det er faktisk muligt at presse lidt luksus ind i hverdagen, selv når du ikke har nogen fridage til gode. Ofte er det nok, hvis du bare har en enkelt time eller to, som du kan bruge på at lave noget, du holder af, og som oplader din energi.

For eksempel kan du tage et langt, afslappende bad, hvis du har et badekar. Hvis du vil skrue helt op for stemningen, kan et glas hvidvin og en badebombe gøre underværker. En ansigtsmaske kan også være en god måde at komme i luksus spa-mode. Tag dig god tid og luk øjnene, imens masken gør sin underværker. Du kan eventuelt lytte til din favoritmusik imens, og så er det lidt som om, at du befinder dig på et skønt hotel under fjerne himmelstrøg.

En anden rar måde at tage en pause på er ved at lave dine egne skønhedsbehandlinger. For eksempel kan du lægge flotte negle, som ligner dem, du får lavet på ferien. Prøv at tænk tilbage på det sidste sted, du besøgte, og lav nogle negle, der minder dig om den tur. Det er både hyggeligt og sjovt, og selvom det måske ikke bliver helt så flot som ved en professionel salon, kan sådan nogle behandlinger alligevel et eller andet. Hvis det lyder som noget for dig, kan du læse mere her.

rejsemål

Egentlig handler det meget om, at du husker at forkæle dig selv, selv når hverdagen er allertravlest. Det er bare rigtig godt med nogle åndehuller, hvor stress og jag ikke fylder for meget, så hvis du vil genskabe ferieglæden, er det super vigtigt at gøre plads til at lave det, du har lyst til.

Smukke omgivelser skaber glæde i hverdagen

Noget af det, der er dejligst ved ferier, er at komme væk og se noget andet. Men det er selvfølgelig også vigtigt, at det vi ser er smukt og skaber gode minder samt balance i sjælen, og derfor kan du faktisk godt gøre indretning derhjemme mere ferie-agtig, så du får samme glædesfornemmelse her, som du gør, når du rejser langt væk.

Indendørs er der mange forskellige ting, du kan gøre. Måske vil du gerne skabe mere sydlandsk stemning, og det kan blandt andet gøres ved hjælp af smukke porcelænsklinker og blå samt hvide nuancer. Det kan også være, du gerne vil have en mere storby-agtig vibe; så handler det om at få fat i nogle industrielle møbler med et retrotvist, som kan give associationer til en ægte New Yorker lejlighed. Der er mange muligheder, så først og fremmest skal du finde ud af, hvilken stil du gerne vil efterligne.

Udendørs kan der ligeledes gøres meget, hvis du har mulighed for at dekorere enten en have eller altan. Man kommer langt med kulørte lamper, som skaber skøn stemning og ser rigtig flotte ud på en lidt spraglet måde. En anden god detalje er æbletræer. De er flotte, giver lækker frugt og så minder de bare rigtig meget om en dejlig sommerdag, hvor arbejdet er langt væk, og ferien er godt i gang. Hvis du er interesseret, kan du besøge æbletræer.dk. Her finder du de perfekte træer til din feriehave.