sm123

Som menneske er det normalt at gå igennem perioder, hvor du glemmer, hvem du er. Det kan være, du bliver fanget i omverdens forventninger til den rolle, som du skal have i særlige situationer, eller måske er du gået ud af et længerevarende forhold, som du fandt en del af din identitet i. 

Uanset årsagen så er det vigtigt at finde tilbage til, hvem du er, da du ellers kan ende med at leve et utilfredsstillende liv, der bare ikke føles helt rigtigt. 

Hvis du vil blive klogere på, hvordan du finder tilbage til dig selv igen, så kan du blot læse mere her.

Tilbring tid alene

At tilbringe tid alene er særligt skræmmende for ekstroverte, der måske har utroligt svært ved dette og måske endda finder det en smule skræmmende. I virkeligheden kan det være skræmmende for alle at tilbringe tid alene med sig selv, især i offentligheden, men det er også noget af det, der kan være utroligt øjenåbnende og give dig en masse selvtillid, fordi du hen ad vejen vil finde ud af, at du kan klare dig selv. 

Når du tilbringer tid alene, er du også mere tilbøjelig til at reflektere samtidig med, at du også er mest muligt dig selv. Så snart vi træder ud blandt andre mennesker, ændrer vi os en lille smule. Derfor kan det også være svært at huske, hvem du er, hvis du konstant har tilbragt en masse tid med andre – og løsningen er netop at gøre det modsatte, uanset hvor skræmmende og fjollet det virker.

nye oplevelser

Gør noget for dig

Når du tilbringer tid med dig selv, behøver det ikke at være derhjemme. Det kan være overalt og det kan være mens du oplever nye ting eksempelvis en luksus safari

Du kan tage på ferie alene, besøge Kruger National Park, læse en bog ved stranden eller måske gå en lang tur i naturen. Uanset hvad du laver, så er det vigtigt, at du gør det for dig, og ikke fordi du vil dele det med andre eller imponere andre. 

Dette gælder i alle aspekter af dit liv. Det er vigtigt, at du husker, at det er dit liv og du skal leve for dig. Det job du vælger, skal være et, som du kan lide, ikke det som dine forældre ønsker, at du skal have. Måden du klæder dig på eller indretter din lejlighed skal være for dig. 

Lev dit liv for dig, og find dig selv på vejen.